Csak én látom azt, hogy senki nem melegít be?
Igen, ugyanis ezek az emberek is lesérülnek. Ezek az emberek sérülnek le igazán.
És hát ja, sokszor profi fizikumú egyéneknek is annyi a bemelegítés, hogy kiropogtatja az ujjait, csinál két vállkörzést, lépked 5 percet a futópadon, aztán megy felhúzni 140 kilóval, majd csodálkozik, hogy miért kell megint 3 hónapot kihagynia mindenféle reumatológiai probléma miatt.
Rengeteg fiú barátom van, mindegyik jár edzőterembe évek óta. Soha nem melegítenek be és eddig egyik se sérült le. Én se láttam soha senkit bemelegíteni. Több profi személyi edző ismerősöm van, nekik sincs mindig idejük, türelmük rá. Eddig senki sem sérült le. Több barátnőm kocog és ők sem melegítenek be és a körülöttük lévők se. Csak a lábfejüket forgatják körbe párszor. Ők sem sérültek le még soha.
Szóval ezek után, úgy gondolom, hogy nem olyan veszélyes nélküle.
De jobb bemelegíteni.
Ezek közülAki nem sérült még komolyabban le,az lexarja.
Ugylátszik mindenki a saját kárán tanul,vagy még akkor sem.
Én sem ugrabugrálok meg spágázok,tekerek felórát,de Én leginkább bemelegítő sorozatokat csinálok,emelve a terhelést.Nekem ez jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!