Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én látom azt, hogy senki...

Csak én látom azt, hogy senki nem melegít be?

Figyelt kérdés
A bemelegítés nálam nagy mumus, és elkezdtem megfigyelni, hogy a profik mit és hogy csinálnak. De nem látok senkit bemelegíteni. Egy-két ember van, aki ide-oda sétálgat 20 percig, de nem látok semmi aktív mozgásformát tőle. Egy már-már versenyszintűnek tűnő testépítővel egyszerre érkeztünk és öltöztünk át: én még csináltam a karkörzéseimet, ő már egyből felvett egy akkora súlyt, amiből bírt 3-at nyomni. Az ilyen emberek hogy nem sérülnek le? Vagy én misztifikálom túl ezt az egészet?
2021. okt. 18. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ugyanis ezek az emberek is lesérülnek. Ezek az emberek sérülnek le igazán.

És hát ja, sokszor profi fizikumú egyéneknek is annyi a bemelegítés, hogy kiropogtatja az ujjait, csinál két vállkörzést, lépked 5 percet a futópadon, aztán megy felhúzni 140 kilóval, majd csodálkozik, hogy miért kell megint 3 hónapot kihagynia mindenféle reumatológiai probléma miatt.

2021. okt. 18. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos nagyon kevesen melegitenek be, nyujtanak. En sem vagyok egy bemelegito bajnok. De egy 5-10 percet mindig raszanok.
2021. okt. 18. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Profik? Mitol lennenek profik? "Marmar versenyzo" szal akkor nem versenyzo.. csak vmi hobbi gyuros aki lehet csak bekoxolt vagy genetikailag jo de amugy meg nem figyel mindenre ugy ahogy kene..
2021. okt. 18. 21:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Mivel kezdő vagyok, nem tudom megállapítani ki a profi. Arra tudok alapozni, hogy milyen a teste
2021. okt. 18. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Attól hogy valaki izmos, még nem jelenti hogy profi vagy ért bármihez is.
2021. okt. 18. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Igen, csak te.
2021. okt. 19. 01:05
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg fiú barátom van, mindegyik jár edzőterembe évek óta. Soha nem melegítenek be és eddig egyik se sérült le. Én se láttam soha senkit bemelegíteni. Több profi személyi edző ismerősöm van, nekik sincs mindig idejük, türelmük rá. Eddig senki sem sérült le. Több barátnőm kocog és ők sem melegítenek be és a körülöttük lévők se. Csak a lábfejüket forgatják körbe párszor. Ők sem sérültek le még soha.

Szóval ezek után, úgy gondolom, hogy nem olyan veszélyes nélküle.

De jobb bemelegíteni.

2021. okt. 19. 05:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közülAki nem sérült még komolyabban le,az lexarja.

Ugylátszik mindenki a saját kárán tanul,vagy még akkor sem.

Én sem ugrabugrálok meg spágázok,tekerek felórát,de Én leginkább bemelegítő sorozatokat csinálok,emelve a terhelést.Nekem ez jött be.

2021. okt. 19. 12:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos a bemelegítés. Anélkül több sérülést is szerezhetünk és egy időre abba kell hagyni a sportot.
2021. okt. 19. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Legtobben ugyan azzal a gyakorlattal melegitenek be mint amit csinalnak, csak a ruddal vagy kisebb sullyal, es ez eleg is szokott lenni.
2021. okt. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!