Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy mióta...

Miért van az, hogy mióta lesérültem vagy nem is tudom, és ráedzem jobb lesz ?

Figyelt kérdés
Tehát volt valami sérülésem, nem súllyos és pár hét alatt sokat javult, de még mindig nem volt az igazi. Gondoltam csak nagyon gyengén elkezdem megdolgoztatni mindenem hátha jobb lesz. És így is lett, azóta még többet javult szinte teljesen elmúlt. Ez hogy lehet ?
2021. okt. 5. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt ez a sérülés pontosan? Nem mindegy, hogy egy bokaficamról beszélünk vagy egy gerincsérvről!
2021. okt. 5. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Csoda történt 😀 Pedig nem szokott 😀
2021. okt. 5. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Dehogy gerincsérv xd

Akkor rosszul döntöttem és nem szabatodott volna nekiállnom ? Vagy miért akkora csoda ?

2021. okt. 5. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le, hogy milyen sérülésről van szó! Most így hogy mondjuk bármit is? Ennyire szégyenled? Leszakadt a csiklód, vagy mi történt?
2021. okt. 5. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerinted van Jagelló a felmenőid között?

Miért vonzzák a tölgyerdők a feketerigókat oly' különösképp?

Shepard parancsnok a Mass Effectből elboldogulna Conrad Kelloggal?

Mert anno Zöld Manó is megmondta..."Az emberek szeretik végignézni a hős bukását."

Akárcsak Kilgor király, aki legyőzte a messziföldön híres, halállovag Rahjuut! (ki még akkor sem fegyvertelen, ha mezítelen)

2021. okt. 5. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:

A sérült területen az átmozgatás/gyógytorna alatt vérbőség lesz, javul a vérellátása, gyorsul az anyagcseréje, így gyorsabban gyógyul.

De vannak olyan sérülések, ahol kötelező edzeni rá. Pl egy gerincproblémánál eheted a fájdalomcsillapítót, feküdhetsz aztán még rosszabb is lesz. Sokkal többet ér a gyógytorna, ami közben széthúzódnak a gerinccsigolyák, egyenes tartásba rendeződnek, megszűnik a préselő nyomás, vagyis a fájdalom kiváltójának az oka.

2021. okt. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!