Hogy szabaduljak meg a hasamra lerakódott zsirtó?
34 éves 167cm 73kg vagyok.Nem vagyok annyira katasztrófális,mert közel 10 éve sportolok viszonylag aktivan a munkás életem mellett.Minden izomcsoportból van azért egy kicsi rajtam.
Heti 20 Km futás+otthoni edzések és 3 műszakos mozgós munka mellet sem megy le a zsir.Csak Tk cuccokat eszek.Jázmin rizs,Tk kenyér,Tk tészta,csirke,turó tápkieg,kevés gyumolcs.Max kókuszzsirt használok,de többnire mindent grillezek,vagy sütőben sütök..
A gondom valójában az,hogy nem megy magamról le a zsir.Kb 20% a testzsirom.Hiába étkezem tisztán,nem akar lemenni
Az én fejembe már csak egy módszer van ,ami segitene(szerintem).Feltömegelni és utána lepucolni mindent.Persze egy szép kis kalória csökkentésel nyilván tudnék zsirt ledobni,de akkor az izomzatom is bánna szerintem,hiába tömném magamat aminósavakkal.
Véleményetek?Köszönöm.
Kalóriamínusszal. Ami a leírásodból pont nem derül ki. És ha a hasadra rakódik először a zsír, akkor onnan pucolod le legutoljára.
És jól teszed, ha a cukrot és az alkoholt kerülöd
Azért kíváncsi lennék milyen az a teljes kiőrlésű csirke :) (Viccelek, csak írtad, hogy kizárólag TK-s kaját eszel)
"De ha kalória minuszba megyek át,akkor le kellene dobnom minimum 5kg-t hogy 10-13%testzsirom legyen újra.68kg csak nem lehetek azért :) Elfúj majd a szél :)"
Isten hozott a natural testépítésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!