Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék elkezdeni edzeni,...

Szeretnék elkezdeni edzeni, de nagyon vékony vagyok, megtudnék izmosodni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és borzasztó vékony. 176 cm és 56 kiló. Igazából abban sem vagyok biztos hogy tudok hízni mert mindig is ilyen sovány voltam. Viszont ez engem nagyom zavar és szeretnék magamra kapni valamennyi izmot. Megfelelő edzéstervvel, folyamatos edzéssel lenne esélyem rá hogy izmosabb legyek? Témában jártasak válaszát várom inkább!

2021. szept. 28. 22:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9-es nyilván ennyit nekem sem ér. Nem gyúrni akarok, csak egy kicsit megizmosodni. Max hízni 10 kilót aztán azt a formát tartani.
2021. szept. 29. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

De miért jössz egyből a csirke-rizzsel? :D

Ki mondta, hogy a csirkén, a rizsen, és a brokkolin kívül nincs elfogadható étel? Kicsit olvassatok utána, hogy mit jelent a CLEAN EATING fogalma. Rengeteg-rengeteg minőségi élelmiszer forrás adott, csak ki kell őket használni. Pont az általad is emlegetett "mai világban" nagyon fontos ez, hiszen valóban az van, hogy ha bemész egy üzletbe, akkor az ottani élelmiszerek 90 százaléka egy nagyipari szemét. Pont emiatt kell neked (pláne sportolóként) megtalálni azt a 10 százalékot, amik egészségesek, táplálóak, finomak és egy atléta számára alapvetőek.

Ha neked az a mentalitásod, hogy "a külső mindennél többet ér, a lényeg a kondizás, meg hogy jól nézzek ki, semmi gáz nincs a szalámis szendviccsel, meg a mekis kajával, úgysem lesz semmi bajom tőle", akkor csináld, ez a te utad. De másnak nem ajánlom ezt a mentalitást és úgy látom, hogy szerencsére a kérdező sem hajlik rá.

Meg egyébként rohadtul más az, ha egész életedben tisztán étkezel, de évente egyszer-kétszer becsúszik egy kis burger king, plusz egy kis szalámis szendvics karácsonyi bejglivel, meg más az is, amikor te hulladék kajákat fogyasztasz heti (vagy napi) szinten.

2021. szept. 29. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg tul fiatal vagy. 16evesen kezdtem edzeni. Csont es bor voltam hiaba ettem barmennyit nem jott ram semmi. Most 29 vagyok azota is edzek. Az evek alatt felszedtem 25kgot de most is szalkas vagyok. De igazabol csak a 20as eveimbe kezdtem el tudni tomegelgetni addig alig jott par kg.
2021. szept. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!