Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alkohol mennyire káros izomfej...

Alkohol mennyire káros izomfejlődésre? Tesztoszteronszintre? Napi 1-2 sör ok vagy inkább hanyagolandó?

Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Aki napi 2 sörtől alkoholista lesz vagy nem fog tudni edzeni másnap az nagyon gyenge jellemre és szervezetre vall
2021. szept. 21. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Én máshogy fogalmaznék. Én úgy mondanám, hogy aki úgy éli az életét, hogy minden nap legurít minimum két sört (gondolom néha többet is, meg néha mást is) és utána komoly pofával áll az edzéshez és a sporthoz, az nagyon gyenge jellemre vall.
2021. szept. 21. 15:33
 13/18 anonim ***** válasza:

2 sör miért akadályozna a sportban? Legalább úgy írod mintha elit él sportoló lennél aki ebből él

És mi az a 2 sör? Semmi meg se érezni 2 sört

2021. szept. 21. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

De itt nem erről van szó! Ember, te most komolyan meg akarod ideologizálni nekem a napi szintű alkoholfogyasztást? Most azt várod, hogy azt mondjuk, hogy "igen, napi 2 sör az semmi, a világ legtermészetesbb dolga minden nap legalább két sopronit legurítani, hiszen magyarok vagyunk, attól még fontos a mozgás és a táplálkozás, mert legurítunk egy-két korsót".

Én nem azt mondom, hogy a napi 2 sör egy szinten van azzal, mint aki megiszik naponta egy üveg vodkát egy kanna borral, de az én szemembe a napi 2 sör is nagyon alja. Nem igaz, hogy kell az a napi 2 sör? Minek? Anélkül nem telhet el nap? Mi a francnak? Ne idegesíts már, hogy még azok az emberek számítanak idiótának, akik szerint napi szinten rohadtul nem oké a kis mennyiségű alkohol sem.

2021. szept. 21. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:

13

Gratulálok, így tovább. Nem vagy alkoholista, csak mindennap 2 sört legurítasz. Csináld:)))

A haverom haverjának a macskájának a kuvikja sem dohányos, csak naponta elszív 3-4 cigarettát:)))

2021. szept. 21. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__963..

Tessék, mintaétrend az 1. válaszolótól:))) Egy kis rakéta is lecsúszik edzés előtt vagy után???:)

2021. szept. 21. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz , azért ne naponta igyál abban igazuk van, de nem kell mindenről lemondanod a sport miatt. Én is keményen edzek de ha buli van havi 1-2x akkor ott is odateszem magam, nem a sarokba ülök és sírva zabálom a csirke rizst. Élj nyugodtan , ha kedved tartja igyál!
2021. szept. 23. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Köszönönjük! Ezt egyszer már leírta a második kommentelő is, tűpontosan!
2021. szept. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!