Alkohol mennyire káros izomfejlődésre? Tesztoszteronszintre? Napi 1-2 sör ok vagy inkább hanyagolandó?
2 sör miért akadályozna a sportban? Legalább úgy írod mintha elit él sportoló lennél aki ebből él
És mi az a 2 sör? Semmi meg se érezni 2 sört
De itt nem erről van szó! Ember, te most komolyan meg akarod ideologizálni nekem a napi szintű alkoholfogyasztást? Most azt várod, hogy azt mondjuk, hogy "igen, napi 2 sör az semmi, a világ legtermészetesbb dolga minden nap legalább két sopronit legurítani, hiszen magyarok vagyunk, attól még fontos a mozgás és a táplálkozás, mert legurítunk egy-két korsót".
Én nem azt mondom, hogy a napi 2 sör egy szinten van azzal, mint aki megiszik naponta egy üveg vodkát egy kanna borral, de az én szemembe a napi 2 sör is nagyon alja. Nem igaz, hogy kell az a napi 2 sör? Minek? Anélkül nem telhet el nap? Mi a francnak? Ne idegesíts már, hogy még azok az emberek számítanak idiótának, akik szerint napi szinten rohadtul nem oké a kis mennyiségű alkohol sem.
13
Gratulálok, így tovább. Nem vagy alkoholista, csak mindennap 2 sört legurítasz. Csináld:)))
A haverom haverjának a macskájának a kuvikja sem dohányos, csak naponta elszív 3-4 cigarettát:)))
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__963..
Tessék, mintaétrend az 1. válaszolótól:))) Egy kis rakéta is lecsúszik edzés előtt vagy után???:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!