Ketogén diétánál milyen arányban érdemes elosztani a zsírt,fehérjét,szénhidrátot?
Sziasztok!
Én is hozzászólnék a nagy vitához.
Többféle diétát próbáltam.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha ketogén diétán van az ember, akkor könnyebben éget zsírt a szervezet. Én normál diétánál ha elkezdtem biciklizni vagy kocogni, akkor nagyon hamar elfáradtam és elgyengültem.
Ketogén diéta alatt jobban ment a sport.
De ez ember függő is.
Egy megint csak duci ember, a barátom például nem bírta a ketogén diétát. Ő pár nap után feladta.
Sziasztok!
Ez igaz. De én úgy mértem a fogyásom, hogy 1 hét diéta uán kezdtem el figyelni.
Ketogénnel kb. 20%-al több ment le.
Ezért is írtam, hogy nekem ez jobban bevállt.
En nem akarlak lebeszélni,csak elmélkedek.Az elmélet ami mögötte van akár érdekes is lehet.Mondjuk gyorsabban fogysz.
A kérdes csak az,hogy a gyors fogyás mitől lenne jobb,mint a lassú?Időre kell zsirt vesztened?Én pldául kiegyensúlyozott étrenden vagyok.Elég ha bedobok heti 3 kardiot es máris fokozatosan fogyok jelentősebb erővesztesség nélkül.
A másik az előző hozzászólók is pedzegették.Hogy tkpen az összkalória mennyiség alacsonyantartása az alapfeltétele minden fogyásnak.
Nomost itt annyiban más vagy érdekes,hogy a szénhidrátokat vonod meg drasztikusan.Helyére megy a fehérje,zsír.
Arra azért érdemes felkeszülni,hogy ez baromira nehez lesz.
Majd meglátod ,,hogy alig marad néhány ehető dolog.Még a zöldségek java része is jelentős szénhidráttartalommal bír.A kezdető öröm,hogy mehet a pacalpörkölt meg a csülök sülve ezerrel,hamar elillan,mert rájössz,hogy a mennyiség, amit mgehetsz belőle rendkivül kevés lesz.Mivel a zsirral pótolod, ami tkpen legnagyobb energiahordozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!