Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ketogén diétánál milyen...

Ketogén diétánál milyen arányban érdemes elosztani a zsírt,fehérjét,szénhidrátot?

Figyelt kérdés
Elősször próbálnám ki a ketogén diétát,a napi kalóriám 2100kcal.

2021. szept. 19. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jó le lehet írni ezt az éhgyomros kardió hülyeséggel. Sokáig azt hitték emberek, ha telehassal mész le kardiózni, akkor nem konkrétan a zsírt égeted, hanem a kaját, amit bevittél,de arra nem is gondolnak ezek az emberek, hogy a nap folyamán utána ennyivel kevesebb kalória jut, mert elegetted kardioval, es ha ehgyomorra kardiozol, elegetve egy bizonyos kalorianak megfelelő testzsir, nem pedig a bevitt kaját, utána ugyanott vagy, mert ebben ez esetben nem egeted el közvetlen azt a mennyiségű kaját, amit a másik esetben elegetsz. Kezd már világos lenni, hogy hogyan zajlodik le ez az egész energiabevitek es felhasznalas alapjaiban?
2021. szept. 21. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:
#9 pont ezt magyarázom te agyalágyult hogy mindegy hogy miből viszi be a kalóriát, amíg deficitben van fogy.
2021. szept. 21. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is hozzászólnék a nagy vitához.

Többféle diétát próbáltam.

Nekem az a tapasztalatom, hogy ha ketogén diétán van az ember, akkor könnyebben éget zsírt a szervezet. Én normál diétánál ha elkezdtem biciklizni vagy kocogni, akkor nagyon hamar elfáradtam és elgyengültem.

Ketogén diéta alatt jobban ment a sport.

De ez ember függő is.

Egy megint csak duci ember, a barátom például nem bírta a ketogén diétát. Ő pár nap után feladta.

2021. szept. 22. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Sokakat megtéveszt, hogy a szénhidrát megvonása hatására, hirtelen megindult lefelé a testsúly, mert kiurulnek a glikogen raktarak, kevesebb vizet tartasz vissza, és jónéhány kilo lemegy így hirtelen.
2021. szept. 22. 21:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze, ez nem testzsir
2021. szept. 22. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez igaz. De én úgy mértem a fogyásom, hogy 1 hét diéta uán kezdtem el figyelni.

Ketogénnel kb. 20%-al több ment le.

Ezért is írtam, hogy nekem ez jobban bevállt.

2021. szept. 22. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet annak, amiért te a ketogennel többet fogytal, de akkor is a kalóriabevitel lesz a lenyeg alapjaiban.
2021. szept. 22. 23:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Esetleg olyan is írhatna aki kalóriatöbblettel fogyott! :D
2021. szept. 23. 08:16
 19/20 anonim ***** válasza:
12%
Ne viccelj. Ha megesznek napi 2 kilo szalonnát, ami jó 16 ezer kalória, még akkor is fogynak, hisz ketózisban vannak, és at van állva a testük zsírégető üzemmódra. 😅😅
2021. szept. 24. 07:08
 20/20 anonim ***** válasza:

En nem akarlak lebeszélni,csak elmélkedek.Az elmélet ami mögötte van akár érdekes is lehet.Mondjuk gyorsabban fogysz.

A kérdes csak az,hogy a gyors fogyás mitől lenne jobb,mint a lassú?Időre kell zsirt vesztened?Én pldául kiegyensúlyozott étrenden vagyok.Elég ha bedobok heti 3 kardiot es máris fokozatosan fogyok jelentősebb erővesztesség nélkül.

A másik az előző hozzászólók is pedzegették.Hogy tkpen az összkalória mennyiség alacsonyantartása az alapfeltétele minden fogyásnak.

Nomost itt annyiban más vagy érdekes,hogy a szénhidrátokat vonod meg drasztikusan.Helyére megy a fehérje,zsír.

Arra azért érdemes felkeszülni,hogy ez baromira nehez lesz.

Majd meglátod ,,hogy alig marad néhány ehető dolog.Még a zöldségek java része is jelentős szénhidráttartalommal bír.A kezdető öröm,hogy mehet a pacalpörkölt meg a csülök sülve ezerrel,hamar elillan,mert rájössz,hogy a mennyiség, amit mgehetsz belőle rendkivül kevés lesz.Mivel a zsirral pótolod, ami tkpen legnagyobb energiahordozó.

2021. szept. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!