Ketogén diétánál milyen arányban érdemes elosztani a zsírt,fehérjét,szénhidrátot?
A szénhidrátot szinte 0-ra kell levinni. Vagyis erre kell törekedni.
Én úgy csináltam, hogy napi 5x étkeztem.
A reggeli és az ebéd fél adag volt kcal szempontjából. A többit +- 1 óra elteltével arányosan szétosztottam.
Arra készülj fel, hogy az első héten fáradtabb, nyúzottabb leszel. Van akinek kicsit fáj is a feje.
Még azt is fontos tudnod, hogy nehezbben fog menni az edzés, és nem lesz bedurranás érzés. Vagy ha mégis akkor jóval gyengébben.
Zsírégetés... :D
Kérdező, tudod hogy miért fogysz amikor fogysz? És ha tudod, akkor gondold át hogy miben változtat ezen az hogy miből jön a kalória.
6-os sajnos te vagy a hülye!
SZerinted ha a szervezet csak zsírt kap, akkor mit csinál vele?
Én fogytam 18-20 kilót ketogén diétával. Ha rááll a szervezet, hogy zsírból kell enegriát csinálnia, vagyis ZSÍRT ÉGET!!! Akkor tényleg jobban meg a fogyás.
Azt viszont tudnod kell, hogy valamit valamiért.
Jobban megy a fogyás, de rosszabbul is leszel. Fáradtabb leszel, nyomottabb...
De szerintem megéri! Egy próbát mindenképp.
Beviszel mondjuk 2000 kcal-t és elégetsz 2500-at. Mi lesz az eredmény? Hülye vagy így segítek: le fogsz fogyni!
Teljesen mindegy, hogy zsír van szénhidrát e az a 2000 kcal.
A liknet meg keressem meg neked a rabszolgád.
Én nem vagyok az!
Hülye vagy és az is maradsz! Nyomorék idióta!
"zsírból kell enegriát csinálnia, vagyis ZSÍRT ÉGET"
Á, ez már az a szint, aki menthetetlen. Akárhonnan is közelíted meg a fogyást, a végén mindig az lesz, hogy kalóriadeficitben kell legyél. Hiába zajlodnak le mas folyamatok, a nap végén, ugyanott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!