Milyen mennyiségben és meddig kell Arimidexet(anastrozol)
használni?
Voltál ösztrogén (E2) mérésen,és ultrahangon?
Nem ajánlom ennek a szernek a szedését,valóban képes elnyomni akár nullára az ösztrogén szintedet,de azért vannak mellékhatásai mint például: fájdalmas izületek,fejfájás,szájszárazság. A problémádat nem biztos hogy megfogja oldani ugyanis nem csak az ösztrogén hormon okozhat gynocomestiát.
Szedése két naponta fél szem. Ez egy nagyon erős antiösztrogén amit mellrákos nőknek írnak fel...
2021. szept. 17. 01:17
2/11 A kérdező kommentje:
Nem voltam. Hol végeznek ilyen vizsgálatokat? Egy profi testepito javasolta ezt csak azt nem mondta hogy hogyan szedjem.
Synlab. Az ultrahangot pedig urológus szokta végezni. Hova vagy valósi?
A profi testépítőnek részben igazat adok valóban egy út lehet az antiösztrogénes kezelés, amit csak illegális formában tudsz megcsinálni,mivel Magyarországon az OEP nem finnanszíroz ilyen jellegű gyógyszeres kezelést. SAJNOS.
Viszont nem hinném hogy a legerősebb antiösztrogén készítménnyel kéne kezdeni. A proviron is bőven megfelelhet erre a célra. Semmi mellékhatása nem lesz,ugyanúgy gátolja az aromatáz enzimet. Abból 2x25mg elég lesz egy nap. Egy kúrát megcsinálsz és kiderül mi lesz.
2021. szept. 17. 14:04
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszod. Arimidexet már beszereztem. Egy proviron kúra az egy dobozt jelent?
2021. szept. 17. 16:43
Proviront osztro blokkolasra? Csekely hatasa van az aromataz enzimekre. Raadas egy natural sracnak? Ugye tisztaban vagy vele hogy az egy oral szteroid? Egy dht szarmazek. Proviron nem jo osztrora. Ez egy regi bevesodott faszsag mint a kura utan 3x 5000iu hcg ozt megvan minden oldva. Tamoxifent ajanlanek, jobb az anastrozolnal mivel gyengebb olcsobb kiszamithatobb. Azt a profit se ertem aki anasztrat javasolt. Egyebkent verkepet kell nezetni ahogy a 3# irta, lenyegeben csak a provironnal nem ertek egyet. osztrogen mellett prolaktint is nezess, sose lehet tudni, prolaktin is eloidezheti a gynot.
2021. szept. 17. 22:19
7/11 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Ennek is utánna nézek, köszi
Te ne akarj utána nézni semminek, "lájftájm" naturál (ezt miért volt fontos tudnunk?) Ha bármi bajod van amit nem te okoztál, teszem azt valami hülyeséggel, akkor menj el egy orvoshoz, endokrinológushoz és most ő tudni fogja hogy mit csinálj. De csak így nagy vonalakban: Csak Arimidextől, provirontól meg ilyen szaroktól nem fog elmúlni a gyno (kérdés hogy egyáltalán elmúlik e magától, mert ha nem akkor műtét). Alacsony a androgén és hozzá túl magas az ösztrogén szinted. Vagyis ha te blokkolod az ösztrogént, azzal csak a munka fele van elvégezve. Androgén is kell, vagyis kell még valami tesztót is nyomnod mellé. És hát nem ártana azt is tudni hogy milyen értékekre kell ráállni, erre jó egy szakorvos. Azért sem jó ha betolod magadba az Arimidexet, mert ha prolaktin bajod van (ahogy fent is írták) akkor arra tök más szer kell, és pont még nagyobb bajt fogsz csinálni az arimidex szedésével.
2021. szept. 21. 16:14
es en milyen zsirégetöt szedjek,,mit javasoltok?
2021. szept. 21. 18:14
10/11 A kérdező kommentje:
Legutóbbi valaszolonak: te valami nagyon alacsony intelligenciával rendelkező egyen lehetsz. Ezért nem is fejtem ki mit miért írtam, úgysem fognád fel. Az előző válaszolok értenek is hozza te egyáltalán nem.
További kérdések: