Három harmados srácról vélemények? (Dr. Borszéki Péter)
11/12 anonim válasza:
Igen óriási forma a DOKTOR Borszéki Peti, 8 év edzésmúlttal, szponzor hátszéllel, életvitel szerű testépítéssel hozza azt a formát amit a programozó öcsém összerántott 2 év alatt félgőzzel, szar regenerációval, félkész étrenddel.
Persze persze tudom, ettől még lehet egy tévedhetetlen atyaúristen a témában, és ő mondta azt is korábban, hogy azért ekkora mert nem akart nagyobb lenni (lol).
A szerkesztett képein még kinéz valahogy, bár tömeg ott sincs, inkább be van száradva. Valószínű durrantás után vanak lőve, hihetetlen előnyös szögekből, aztán különböző szín filterekkel lehet még bolondítani a képet amitől méginkább iszonyú tónusosnak tűnik. De ha megnézed egy vlogját ahol mondjuk egy trikóban mászkál valamerre, kb egy átlagos sportoló srácnak néz ki. vízilabdás ismerősöm ilyen kb
Akkor megnyugodtam, hogy nem velem van a baj. Az utóbbi 1-2 hónapban jöttek velem szembe igazából ezek a magyar fitttnes celebek youtube-on valamiért, pedig alapvetően nem keresek rájuk.
Bennem is ugyanez fogalmazódott meg kb amiket ti leírtatok. Nálunk a terem kb negyede hozza minimum ugyanazt a formát. Most akkor minden 3-4. ember legyen fittnes youtuber meg edző meg a tököm tudja mi?
Alapból ez az egséz gyúrós netes világ olyan fura nekem már. Régebben valódi eredményeket elért, hiteles emberek vezettek gyúrás témakörben csatornát. Most meg kb eljutottunk oda, hogy ha "badizgacc" meg hidegen van egy jó 80 kg-s formád akkor neked kötelező edzésterveket meg étrendeket árulni pénzért.
Persze tudom, ilyenkor jönnek a fanok hogy hát attól még lehet hogy iszonyú nagy a tudása a témában. Igen, lehet. Ahogy ezt akárki elmondhatja magáról bármilyen témában. Eredményt nem tudott felmutatni, tehát nem hiteles. Mától én akkor driftversenyzéssel kapcsolatos tippeket fogok árulni, keressetek bizalommal. Igaz magam nem vagyok benne sikeres, de a tudás a fejemben van. Ez kb ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!