Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szép napot nektek! Valaki segít?

Kupai János kérdése:

Szép napot nektek! Valaki segít?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs mérlegem jelenleg. Kb 90-kg vagyok. Naponta hány gramm szénhidrát,fehérje és zsír kell? Pld. Edzés után beviszem 50gr fehérjét 20 gr zsírral és x szénhidráttal az jó? Tudom keves 50 gr fehérje,csak példát mondtam. Valaki segítsen légyszi,mert a youtube-os edzők nem hajlandók válaszolni! Fogyás a célom és természetesen izomépítés! Diétában vagyok. Tudom az sem jó ha kevés zsírt eszem,de megpróbálok többet elégetni,mint amennyit beviszem. Naponta 60-90 gr köruli zsír megvan. Ti miket esztek edzés után és kb mennyit? Hamarosan bevásárolom.Csirkemellet,pulykát,lencse,vörösbab stb. Akkor már emelem a fehérje bevitelt minimum napi 140-150grammra. Az is érdekelne,hogy,mert ugye a túlzott fehérje fogyasztás sem jó. Pld. Ha edzés előtt mondjuk órákkal már beviszem 50-60 gramm fehérjét és edzés után 140-150grammot,az már sok nem? Meg van az,hogy testkilógramm súlyonként 1gr zsír é szénhidrát,nade ha én egy húsból pld: Beviszem a fehérjémet és mellette több zsír és szénhidrát van az már nem jó,mert elhízom! Nem vagyok gazdag anyagilag sajnos,de én nem vagyok hálátlan! Aki segít nekem,nem tudom mikor,de valamikor meghálálom.
2021. szept. 12. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Honnan tudod, hogy mennyit eszel, ha nincs mérleged?
2021. szept. 12. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
86%
Feküdj rá egy kicsit arra, hogy nem bemondásra méred a makrokat... 2000 ft egy qrva ételmérleg a mediamarktban, ne már.
2021. szept. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!