Ekkora rossz meccset, mint a milyen kedden volt, ez gáz! Ti
hogy látjátok?
Nektek tetszett?
A kérdező szavazást indított:
10 szavazat
Nem volt olyan rossz. Ha nem kapjuk be azt a potyagólt, akkor lehet nem omlik össze a csapat. A 11-es jogosságát is kicsit vitatnám. Szóval kikaptunk Európa egyik legjobb csapatától, ez önmagában nem szégyen. Persze nyilván az egekbe sem kell magasztalni őket..
2021. jún. 17. 08:35
Annak ellenére, hogy törölteted a válaszom, a véleményem ugyanaz maradt: Szerintem nem kéne ekkora jelentőséget tulajdonítanod a focinak.
2021. jún. 17. 09:29
Második félidőben azért viszonylag élvezetesen játszottunk annak ellenére, hogy az ellenfél sokkal minőségibb. Azért a játékunkba látszott, hogy beleteszik a szívűket és a szurkolók is nagyon ott voltak. Brutális hangjuk volt. Rengeteg pontatlan labdánk volt és a tamadások se voltak valami jók. Én Szalait mint mindig nagyon kevésnek érzem. Kellene még egy pár tehetséges játékos és nem lenne ez olyan rossz.Első gól után mint mindig összeomlott a csapat de ez várható is volt. Egyértelmű, hogy kikapunk de én ezt is pozitív csalódásnak éltem meg.
2021. jún. 17. 09:39
Látom már az írásodból, hogy te se a legélesebb kés vagy a fiókban. Nincs rossz véleményem a magadfajta fanatikus szurkolókról, csak kíváncsian fordultam hozzád, hogy miért tulajdonítasz ekkora jelentőséget a focinak. De igazából már azt is látom, hogy nincs értelme beszélgetnünk erről, mert semmiféle megértési és elfogadási szándékot nem mutatsz, ezen kívül különbözik a vitázási kultúránk is.
Egyébként írás közben nem szokásom beszélni, ergo csendben vagyok. Viszont én nem beszéltem így veled, nekem csak annyi a "bűnöm" ez alatt a kérdés alatt, hogy nem neked tetsző visszajelzést kaptál tőlem.
2021. jún. 17. 09:40
5/11 A kérdező kommentje:
Ez Troll, hOgy nem nyugszik meg!!???
Folyamatosan ide írkál semit!!
Tessék már eltüntetni innét!!!
*
Ez troll, hogy nem nyugszik meg?
Folyamatosan írja ide a nagy semmit.
Tessék már eltűntetni innen.
*
Én támogatlak, kedves "Troll".
2021. jún. 17. 14:03
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nevetségesen játszottak
2021. jún. 17. 21:46
Nem volt gáz, mert küzdöttek egy sokkal jobb csapattal szemben, és a második félidő kétharmadáig azt hittem, még gólt is szerezhetnek.
2021. jún. 19. 11:58
10/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: