Vállra és Hátra mit kéne csinálni, hogy ne legyen lapos, alulfejlett és formátlan?
Felhúzást, horizontális húzást, vertikális húzást mindig csináltam valamint kifejezetten trapéz és széles hát izolációt is. Vállra fej fölé nyomást és oldalemelést, valamint hátsó váll izolációt. Tehát gyakorlatilag mindent.
Előzmények:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__113..
Relatív a nagy súly. Volument évről évre emeltem, az utóbbi 1-2 évben már nem, mert igazából nem volt hova tovább. Ha még nagyobb súlyt használok az már csak rövidebb mozgástartományban megy. Csak egy példa: döntött evezést tudom csinálni szabályosan ha jól megy 130 kilóval 5x6 ismetlést, de tudnám 160 kilóval is, borzalmas kivitelezéssel lendületből.
1. vagyok. Mondjuk azért ez nem kezdő súly :) Rendesen le vagy szálkásodva a kép alapján. Nem lehet, hogy kevés a kaja tömegeléshez? ÉS nem igazán hiányzik a középső hátizmod se a kép alapján, és a váll 3 feje is rendben van
És igazad van, annyi súly kell, amit még szabályosan, bukás nélkül tudsz mozgatni. Ráadásul lendületből evezés gyorsan kinyírja a derekat
Ez 1 éves kép, akkor kifejezetten kalóriadeficitben voltam. Jelenleg ennél az állapotnál 7 kiló zsírral vagyok több.
2020 Novembertől- 2021 májusig csináltam egy időzőjeles vastagítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!