Egy ilyen test kb. mennyi idő naturálba egy átlagembernek ?
2021. szept. 3. 12:58
1/29 anonim válasza:
Semennyi, mert nem natural teljesen.
2/29 anonim válasza:
Jó genetikával ez a naturál maximum kb. De ez legalább 5 év lesz, úgy hogy minden stimmel (kaja, edzés, regenerálódás).
3/29 A kérdező kommentje:
Láttam ma egy alakot, aki kb pont így nézett ki csak szűkebb vállal és keskenyebb mellizommal. Huszonéves volt
2021. szept. 3. 15:02
4/29 anonim válasza:
Ez a forma szinte biztos, hogy nem natural!
5/29 anonim válasza:
még koxal se tudják sokan elérni... :D
6/29 anonim válasza:
Olyan a karja mint egy börizomtömlő!
7/29 anonim válasza:
Akkor jó alja a genetikájuk!
8/29 anonim válasza:
Napi "mennyi idő ezt elérni naturálba" típusú cringe kérdés, valami gyökér stock fotóval mellékelve. Hogy valakinek ennyi ideje legyen a szánalmas életéből...
9/29 varlamov válasza:
Szerintem simán ellehet érni. Attól függ, hogy honnan indulsz, és mennyi erőt fektetsz bele. Jaa, és persze a genetika, de ellehet érni. Nincs rajta nagy izomtömeg. Se hát se kiemelkedően nagy mellizom. Kar is átlagosnak mondható. Nekem David Laid az egyik példám (feltételezhető) naturálba.
10/29 anonim válasza:
Rosszul látod! Ez már túl nagy izomtömeg ahhoz hogy naturalba menjen. (igen a háta és a melle is elég izmos) A karja pedig kifejezetten nagy!
Persze nyilván vannak ennél sokkal durvábbak, de attól még tény hogy ez sem fog menni naturalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!