Melyik tesztoszteron optimalizáló ajánlott?
Szedem a Biotech Gh hormon regulatort, jó, jó de bem az igazi.
Van valami ami bevalt valakinél?
35 éves vagyok.
Köszönöm!
Biotech ZMB-nek van hatása állítólag. Én most fogom kipróbálni.
A hormonok előállításához kell az alapanyag, a ZMB ezt részben biztosítja. Napi 4 tojást is szoktam enni az is elősegíti a tesztó szintézist.
A, D vitamin illetve cink az aminek a hatását kimutatták, hogy a szedés növeli, a tesztoszteron szintet de ezeknél is inkább úgy hogy a hiánya csökkenti.
A D vitamint már amúgy is szedni kellene, mert kb lehetetlen a természetes bevitel munka mellett ha nemkg meztelenül rohangálsz kint
L-karnitinre van még enyhe növekedés a kutatásokban
De mivel a kutatások alapján nem növekszik az L-karnitin a sejtekben szedéskor így a methionin lizin mint EAA-k, továbbá a vas illetve B6/B9 vitaminok lehetnek azok amik l-karnitin szedéskor az amiatti belső szintézis lassulásakor "megmaradnak" és így hathat rá az l-karnitin szedés így ezek(mármint az alapanyagok) talán működhetnek még. (de ezek is a hiányállapotban csökkent mennyiség jelleggel)
Írtam, hogy itt "de ezeknél is inkább úgy hogy a hiánya csökkenti".
Az hogy mennyire megy feljebb, azt egyéne válogatja, pl ha súlyosabb hiányállapot volt (ami pl d vitaminnál statisztikailag valószínű), akkor "alapból nem volt meg" a 13, de az igaz, hogy általában a "normál" szint amit el lehet érni, ha "minden megvan".
Meg ezek igazából alapból nem "fokozók"
Hanem olyan tápkieg-ek amik az alapanyagok vagy egy részét adják, azaz normál szintig vihetnek fel, kb kockázat nélkül (mert a szervezet akkor fog csak tesztoszteront előállítani ezek szedése miatt, ha alapból is "akart" volna, csak a lehetősége nem volt meg rá)
A fokozók amik a normál fölé vinnének általában "under the counter" termékek, jóval nagyobb kockázattal.
6-os.
Köszönöm a részletes leírásod!
Akkor most ez azt jelenti, hogy mielőtt nem szedtem dvitamint, cinket, magnéziumot és a gh hormon regulatort, akkor nagyon alap érték alatt volt a hormon termelesem?!
És ezért nem volt libidó és izomtomeg növekedés sem?
Mert mióta szedem ezeket, egész nap csak dUgnek és az edzés után is látványosabb a változás.
Este nem tudok ugy lefekudni, hogy ne lenne valami szexuális tevékenység, illetve az edzések után jobban kirajzolodnak az izom csoportok.
Ez jelenti a normál szintemet?
Köszönöm!
Ha "ennyire működött" akkor igen, az arra utal általában hogy hiányállapot volt előtte,
És/Vagy olyan életmód változás történt ami növelte a tesztoszteronszintet (pl jobb alvás, alacsonyabb tzs%)
De általában amúgy vitaminoknál/ásványi anyagoknál érdemesebb "normál" tápkieget szedni, mert a "népszerű kulcsszvas elnevezés" általában aránytalanul drágán is eladhatóvá teszi az adott terméket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!