Mitől lehet asszimetrikus mellizmom? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem egészen 1 éve edzek rendszeresen, tehát viszonylag kezdő vagyok. Amit tudni kell, genetikailag alacsony a testzsírom , ezért is kezdtem el edzeni (vékony voltam). Az észrevételem jogy a jobb mellizmom asló-belső oldala szinte sarkos, a bal pedig kerek. Valamint van egy rés a kettő között. Ezek azért lehetnek mert nagyon alacsony a bodyfatem? Profi testépítőknél láttam hasonló asszimetriát, akiknek ugye kevés zsirjuk van. Mi az orvosság arra hogy kikerekedjek? Nekem úgy jobban tetszene mint igy szálkásan. A zsír kerekítene? Vagy csak simán edzek tovább és eltűnik. (Bocsi ha hülyén tettem fel a kérdést elég laikus vagyok).2021. aug. 31. 22:00
1/3 anonim válasza:
Egy kép elképesztő sokat segítene!
2/3 anonim válasza:
Agy izom kapcsolatod egyik felen jobb mint a masik. En is ezt tapasztaltam, mondjuk ahogy leirtad nem tudom elkepzelni, de nekem is van kulonbseg a ketto kozott.
Eltuntetni egykezes mell gyakorlatokkal tudod, mert akkor jobban ra tudsz figyelni. Fekvenyomasok egykezesekkel, tarogatas es figyelni kell, hogy mind ketto egyforman dolgozzon
3/3 anonim válasza:
Senki sem szimmetrikus, va aki jobban van aki kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!