Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Múlthéten fekve nyomtam 80...

Múlthéten fekve nyomtam 80 kilóval 4X ki is ment szépen (eddig ez volt a maxom) Ma meg csak 70-74 kilóval tudtam edzeni mert egyszerüen nem ment többel. Mért van ez hogy már múltkor sikerült most meg nem tudok belenyomni?

Figyelt kérdés

Egy éve edzek 182cm magas vagyok és 73kg.

Ma nagyon elment a kedvem az egésztől,úgy érzem hogy csak feleslegessen fárasztom ki magam,de nem jutok egyről a kettőre.

2500kalóriákat edzek.

Fehérje,kreatin,bcaa meg vitaminokat is szedem.

Van mikor tök jól megy mint pl múlt héten,de a mostani siralmas volt már arra is gondoltam hogy nem nekem való ez az egész.

Mit csinálok rosszúl? Vagy csak legyek türelemmel és majd alakul?

2021. aug. 31. 19:28
 1/4 A kérdező kommentje:
*eszek
2021. aug. 31. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen lemerülsz, mert relatíve túl nagy súlyt használsz rendszeresen. Ha 80 kilóval megy 4, akkor a 80 kiló a maxod 90%-a körül van. Ha nem akarod, hogy ennyire ugráljon a teljesítményed, akkor szerintem általában ne menj 70 kiló fölé (kb. azzal mehetnek az 5-6 ismétléses sorozatok, egy edzésen 20-25 ismétlés legyen meg belőle összesen).

Ha már könnyű a 70 kiló, ugorj 72,5-re stb. Ezzel a módszerrel elég sokáig el lehet jutni úgy, hogy nem meríted le a központi idegrendszert. Aztán később nyilván bonyolódik a helyzet, de ott még nem tartasz.

2021. aug. 31. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
fáradt vagy
2021. szept. 1. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Feherje kreatin stb stb szart se er ha nincs elotte jo minosegi ch.

1 oraval kevesebb alvas is tud hatalmas valtozast hozni. En 5 ora alvas utan 70-75kg a max 7 ora alvassal birom a 80-85 ot 8 ora alvassal 90be is bele nyomok 5ot.

Szoval, ch alvas + amikre figyelsz es ahogy az egyes irja, 70el nyomj, menyj fel az ismetlesekkel, aztan egy kicsi sulyt rakj.

2021. szept. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!