Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Új reményt adott a testépítés...

Új reményt adott a testépítés az életre? 25f

Figyelt kérdés
Régóta nem látom értelmét az életemnek, és meg szeretnék halni. Csak a gyúrás, ami boldoggá tesz. Elődöntöttem, hogy testépítő versenyző leszek, és a kockázatai miatt sem kell aggódnom, mert nincs mit veszítenem a halállal.
2021. aug. 30. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Oké!
2021. aug. 30. 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Aki mentálisan annyira gyenge, hogy öngyilkos lenne inkább mintsem szembe nézzen a saját problémáival, az kétlem, hogy 8-10 éven keresztül az év összes napján 110%-ot bele fog adni az edzésbe, hányásig eszi majd magát tömegeléskor, minden nap 8 évig napi 10 órát pihen, rom szárazos is lejár majd edzeni szinte 0 ch-n vízhajtva.

De azért jó szórakozást hozzá! Amúgy pár (tíz) millád van rá?

2021. aug. 30. 10:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban jó ,amit írsz,hogy van egy célod legalább.Ez egy mankó.

Ha ennyire reményvesztett voltál,akkor kezdetnek ez jó.

Sokkal jobb,mint a semmi.

Időt ad arra,hogy összeszedd magad, és meglásd az elet sok dologban tud értelmes dolgokat kínálni.

Nem kell fogadkoznod,és előre olyanokat ígérgetni,amiről most beszélsz.Ha nem leszel bajnok akkor nem leszel.

Csináld és majd amikor pozitív irányt vesz a jövő,legalább eszedbejut,hogy miben segített a gyúrás,mikor xarban voltál.

2021. aug. 30. 12:06
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Minek? Ha nem jön majd össze akkor is öngyi akarsz majd lenni, nemde?
2021. aug. 30. 14:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok feltétlenül bajnok lenni, a lényeg, hogy versenyezzek, és járjam ezt az utat tisztességgel. A kockázatokba meg beleszarok.
2021. aug. 30. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Rendben!

És egyébként mit szeretnél, mit mondjunk? Örülök, hogy szóltál nekünk, bár nem vagyunk a szüleid.

2021. aug. 30. 15:21
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Elég szomorú, hogy a kettes szerint és a felpontozó szerint az öngyilkossági gondolat az egyenlő mentális gyengeség. Én magam is sokszor gondoltam már öngyilkosságra és összességében erős a mentalitásom, szembe nézek én a problémáimmal elég régóta.
2021. aug. 30. 16:00
 8/14 A kérdező kommentje:
7. Inkább bele sem mentem ebbe az értelmetlen vitába. Úgyse én leszek az anonim emberként a Gyk-n, aki felnyitja a szemüket ezzel kapcsolatban.
2021. aug. 30. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Pedig részben igaz. De inkább hajlam kérdése.

2021. aug. 30. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:

7/9 anonim válasza:

Nem gondolnám hogy ez vita tárgyát képező dolog lenne :D

2021. aug. 31. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!