Fogyok majd tőle?
Figyelt kérdés
Augusztus elseje óta mindennap futok 2,2kmet.
Oke kb 5napot elcsaltam de azt masnap lefutottam ketszer szoval van hogy egy nap 4,4kmet futok.
Fog lemenni a combomról (is) mert tudom nincs olyan hogy CSAK 1 HELYROL fogyok hanem mindenhonnan.
2021. aug. 24. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Futás
Fogyás
Sport
Edzés
Fogyókúra
Zsírégetés
9 szavazat
1/3 anonim válasza:
Az is kalóriát éget ha lélegzel. Fogysz tőle? - Igen.
Aztán ha utána egy jó krémessel pótolod az elvesztett energiát, akkor viszlát fogyás.
2/3 anonim válasza:
A kalória a lényeg. Ha a futással több kalóriát égetsz el, mint amennyit étellel-itallal beviszel, akkor fogyni fogsz. Ha nem, akkor nem fogsz fogyni. Ilyen egyszerű.
3/3 anonim válasza:
Diéta nélkül cseszheted. Egyébként ha futás közben túl magas a pulzusod, az sem a legjobb. Vagy csinálj valamit alacsonyabb pulzussal egy órán át vagy ott a HIIT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!