Miért fogyok de nincs eredménye?
Figyelt kérdés
68 kiló voltam júniusba és most 60. Alapból nem a fogyás miatt indult ez az egész. Felőlem lehetnek 80 kiló is, csak az alakom lehetne jó. Dietaztam és edzettem is elég sokat de nem azt az eredményt hozta amit akartam. Én formasodni akartam erre ugyan úgy nézek ki mint előtte csak majd 10 kilóval kevesebb vagyok. Mit tudok tenni hogy ne fogyjak hanem formasodjak?2020. aug. 17. 21:33
1/6 A kérdező kommentje:
Ui. Mertem magam előtte centibe is, néhol vagy fél centi mínuszba de nem venni észre ha nem kezdesz el meregetni
2020. aug. 17. 21:34
2/6 anonim válasza:
Lehet lediétáztad az izmaidat is, ha nem jól van összeállítva a kajád. Kérdés mit eszel és mit és mennyit mozogsz?
3/6 anonim válasza:
Milyen az étrended, edzésterved?
Lehet koplalsz...
4/6 A kérdező kommentje:
Reggelire altaban rántottát eszek vagy zabkasát. Ebédre mikor mit de alltalaba azt ami van itthon. Abból nem mindig csinálok külön ami diétás henem lazán megeszek egy rantotthust mert utána leedzem. Szoktam így random gyümölcsöket enni stb. Vacsorára pedig valami salata szerusegrt vagy muzlit.plusz csak vizet iszok. Mondták páran már hogy ez nem diéta de nekem sikerült fogyni mivel sokat edzettem. Heti 2-3szor járok futni 5 km-t kb. Otthon edzek saját tetsujjal. Sujzoval edzeni nem szoktam szinte csak alap gyakorlatokat csinálok hogy lábemelés guggolás hasprés plank stb. Fogyni fogyok de kívülről nem látszik. Pedig még suliba Januárban mérték a test zsír %ot akkor kb. A testem 3/4 izom volt a többi meg zsír. Szóval nem is lehet azt modnnai hogy nincs rajtam izom ezért formasodni se tudok
2020. aug. 18. 11:51
5/6 anonim válasza:
Lehet kevés a fehérje... Milyen magas vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
165 cm
2020. aug. 18. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!