Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 éves létemre jó az ha meg...

16 éves létemre jó az ha meg tudok csinálni 20-30 fekvőtámaszt és 10 húzódzkodást, 163cm vagyok 48kg és "nyeszlett" alkat, az érdekel hogy mennyi az átlag ehhez a korosztályhoz képest és hogy meddig tudom fejleszteni ezen gyakorlatok számát?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 És mostanában mekkora súlyzókkal edzel? Meddig bírtad emelni?
2021. aug. 19. 22:09
 12/17 Metionin ***** válasza:
11. Bicepsz 1 kezes 4-5 kiló, tricepsz 1 kezes 8 kiló, gépeken fekvenyomás 20 kiló, alsócsiga 25 kiló. A többire nem emlékszem így hirtelen :D de gépeken most huszonpár kilók mennek, kivéve a csigás lehúzás, az csak 15.
2021. aug. 20. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Nagyon ügyes vagy, gratulálok! 💪😉
2021. aug. 20. 12:42
 14/17 Metionin ***** válasza:
13. Köszi! :) Remélem még sikerül pár kilót "felgyúrni" magamra a jövőben.
2021. aug. 20. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy legyen! Eszerint szépen alakultak izmaid is! 💪😊
2021. aug. 20. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:

A mai 16 évesek 95%-a kb. két fekvőtámaszt tud lenyomni (öcsém osztálytársainak többsége legalábbis), nagyrészük lóf.szt se sportol, csak piál, esetleg partidrogozik, bulizik. A fizikumuk olyan, hogy egy egészségesebb szellő egy másik kontinensig repíti őket.

Hozzájuk képest hidd el, te még egész jó vagy, menj el sportolni valamit. Küzdősportok/harcművészetek (ökölvívás, muay thai, savate, kickbox, brazil jiu jitsu, sambo, birkózás, judo, kali/eskrima/arnis), falmászás, atlétika, úszás, sportlövészet, stb. csak mozogj valamit!

2021. aug. 21. 08:28
 17/17 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan edzel akkor ez nem túl jó. Én ezt 13 évesen meg tudtam csinálni. Egyébként nem túl jó fiatalon súlyokkal edzeni de ennyi idősen már úgy el lehet kezdeni. De szerintem a saját testsúlyos edzés is nagyon jó én is azt csinálom
2021. szept. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!