Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb. hany kg-osan fog eltunni...

Kb. hany kg-osan fog eltunni a tokám?

Figyelt kérdés

185/97 vagyok, 120+-rol indultam es a testeen nagyon latvanyos, ahogy lement ez a rengeteg felesleg, viszont a tokám nagyon lassan valtozik es ugyan sokat nem tehetek ellene, de nagyon zavar, hogy ott van. 80 kg-ot tuztem ki celnak, meg utana testzsirszazalek csokkentest, jelenleg izomtomeg vesztes minimalizalasaval igyekszek fogyni (igy csinalom az elejen ota).

Eselyes lehet, hogy 80 kg-osan mar nem lesz tokám vagy elofordulhat, hogy az megmarad fogyás után is?

Ahogy elnézem a legtobb felesleg mar csak a hasamon van, ott is leginkabb akkor latszodik, ha szandekosan kinyomom. 24F

2021. aug. 19. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsőre tokára híztál, akkor az megy le majd utoljára, viszont 80 kilóval több mint valószínű, hogy nem lesz majd ott.

Én 175/98 voltam és genetikailag tokás vagyok, nekem 70kg-nál tűnt el teljesen.

2021. aug. 19. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Telejesen egyéni, ki hova hajlamos, képes zsírosodni, de szerintem lassan már illene eltűnnie. Én például egyáltalán nem vagyok tokás, nekem ilyesmi aránnyal még nincs. Viszont én meg nagyon durván hasra hízok, egy idő után meg combra. Fogyásnál meg a has tűnne el utoljára. 182/93-mal nincs tokám, hörcsögarcom.
2021. aug. 19. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni,mert eltűnik.Azért adj a testednek időt.A bőrnek is kell idő hogy visszahúzódjon.Genetikafüggő,hogy honnan tűnik el először vagy utoljára.Ne törödj vele.Jó úton vagy,le fog menni.
2021. aug. 19. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Testzsír mérés. Kb 18-20%nál már nem nagyon van toka.
2021. aug. 19. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Igy hogy egyre kozelebb vagyok a celhoz, egyre nehezebb turelmet gyakorolnom. Szembol, ha kicsit megemelem az allamat mar egesz jol kirajzolodik az allkapocsvonalam, ugy mar markansabbnak tunik az arcom, de ha nem allitom be igy elore magamat / oldalrol neznek, akkor meg mindig ott van az a toka es nagyon rontja az osszhatast.
2021. aug. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!