Lányok titeket miért zavar ha egy férfi nem edz lábra miközben ti csak popsira edztek és néha hasra?
Akit zavar, hogy a lábad elhanyagolod, az látja, hogy hülyén nézel ki.
Ezt akkor is látja, ha ö maga is aránytalan, de a lányok többsége nem csak fenékre meg hasra eddz, mármint a normálisabban.
Mert a nőknek nem kell nagyobb izomtömeget magukra szedniük és így is arányosak, illetve a kritikus részekre természetesen jobban odafigyelnek.
De a férfiaknál a nagyobb izomtömeg miatt jobban kiütközik az aránytalanság, illetve amellett hogy idiótán is néz ki, főleg hogy sokaknak a külső a lényeg a csajozáshoz, akkor miért végez valaki félmunkát? A lábaid nem tartoznak a testedhez vagy mi?
A normális nők (éppúgy mint a normális férfiak) az összes izmukat arányosan fejlesztik, hogy ne nézzenek ki idiótának.
A "csak bicepsz, mert úgyis csak az lóg ki a BMW ablakán" férfiak női megfelelője a "csak segg, mert Kim Kardashian is attól néz ki jól".
Én azért nem gyúrok lábra, mert félek hogy akkora lesz egy idő után, hogy nem fognak elférni a golyóim. 😅
Kerékpározni szoktam, az elég edzésnek szerintem.
36F
Ezt a kérdést azért tettem fel hogy egykét embernek felnyitódjon a szeme
De nem sikerült így is veditek a "nőket" akik át vágnak titeket napi szinten
Azért sajnállak titeket de segíteni nem fogok manapság a kutya sem 💩 ingyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!