Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hips dips ellen van valami...

Hips dips ellen van valami megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan azt mondjak ez csonttol függ de szerintetek edzésel is meg lehet oldani? Vékony vagyok de a legnagyobb bizonytalansagom a hips dips-em (angolul) szóval szerintetek ha elkezdek videokat csinalni azzal fog is valamit változni vagy ez tényleg a csonttol függ? Hisz annyi lánynak van ugyanilyenje :/ előre is koszi a valszokat es tényleges megoldást keresek nem szép szavakat. Szval johet bármi nem fogok megharagudni ;)
2021. aug. 16. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ez olyan, mintha a karod hosszúságán akarnál változtatni.

Hacsak nem vagy hitetlenül alultáplált, a zsír oda is rakódott volna már rég, ha jellemző rád. Ó, igen, amúgy - az edzés azért sem segítene, mert az izom ezen nem változtat. Hízni próbálhatsz, de ismételten: ha jellemzően a csípődre szednéd a súlyt, már láttál volna ott változást.

2021. aug. 16. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alul táplált sem nagykn vékony átlagos testalkatu vagyok de köszönöm a valaszt. Masreszt a hasamra hizok leginkább Szval mire oda eljut a zsír leszek vagy 60 kiló
2021. aug. 16. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy? Hacsak nem vagy nagyon nagyon alacsony, a 60 kiló egyáltalán nem sok.
2021. aug. 16. 11:33
 4/5 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok
2021. aug. 16. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:

És hány kiló?

[link]

2021. okt. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!