Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire fontos észben tartani...

Mennyire fontos észben tartani a súlyokat?

Figyelt kérdés
Évek óta járok edzeni, de mindig totál random állítom be a súlyokat, mert előttem más úgyis átállítja. Elgondolkoztam azon, hogy vajon ez jó-e így vagy tényleg úgy kéne csinálnom, mint a nagykönyvben, hogy fixen megjegyezni a súlyokat és mindig ugyanazzal a súllyal edzeni? Ti hogyan csináljátok?

2021. aug. 13. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Megjegyzem a súlyokat.
Nem jegyzem meg, ahogy érzem.
11 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
És amúgy az ismétlésszámmal is így vagyok, azt sem igazán számolom. Fixen 3-5 szériát lenyomok típustól függően, de azon belül az ismétléseket nem számolom, akkor hagyom abba, amikor úgy érzem, hogy már nem bírok többet. Ezt is fontos lenne számolni?
2021. aug. 13. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha beválik neked ez a technika, akkor csináld így. Csak azért érdemes megnézni a súlyt nehogy olyat rakj fel edzés elején, amit 1x-2x bírsz kinyomni, mert az sérülésveszélyes lehet.
2021. aug. 13. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ. Fejlődsz? Mert akkor szuper.
2021. aug. 13. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Valamennyire igen, de nem tudom hogy gyorsabban fejlődnék-e, ha tervezettebben csinálnám.
2021. aug. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!