Tömegelő étrend szigorú betartása mellett nem kell súlykat emelni?
Már kezdtem megérteni. Ti kimérten táplálkoztok és súlyos edzést folytattok. Na itt nálunk (Románia) nem ez a módja. Itt stimulátort és ampullát vesznek, súlyt nem sokat emelnek. Ezért lehet nem érteni, amit megírunk egymásnak.
"Ha nincs edzes nincs mit regeneralni, nincs novekedes, erosodes."
Pedig én mondom izmosodnak. Arra való a stimulátor, amit elektronica meghajt. Ül a széken és rángatja a bőrét.
Szerintem teljesen érthető a srác, nem mindneki beszél napi szinten magyarul.
Kérdező!
A klasszikus testépítés két dologból tevődik össze: válogatott étrend és súlyzós edzés. Sajnos lehet úgyis, ahogy te írod, ez eredetileg kórházi gyógykezelésnek indult és megfelelő felszereléssel egészséges embereknél pont olyan izmokat lehet vele növeszteni, mint akik naponta és sokat gyúrnak a konditeremben. A lusta emberek módszere.
Szerintem járj a hagyományos úton, az egészségesebb.
Stimulátor tudtommal semmire nem jó konkrétan. Ha pedig szúrják magukat edzeni akkor is kell.
Ne a kifogásokat keresd, ha izmokat akarsz neki kell állni edzeni és enni is normálisan.
A tiszteletlenségről pedig annyit, hogy te feltételezted azt, hogy edzeni se kell, de majd hosszú távon megtanulod, hogy minden felszedett kiló ami izom abban sok munka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!