Lesz bajom a szójafehérjétől?
Vettem 2 doboz fehérjés müzlikarikákat reggelire, és egész sok fehérje volt benne (22g/100g), tök olcsón, mindössze 500ft volt darabja. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy mitől ilyen olcsó ennyi fehérjével, és utána láttam a leírásban, hogy tele van nyomva szójafehérjével.
Mit csináljak vele? Öntsem ki? Kerülök mindent aminek köze van a szójához, annyira nyomatják, hogy nem egészséges, főleg nem a férfiaknak.
Edd-idd, de ne szokj rá! Legrosszabb esetben férfiként menstruálsz...
Szója lobbi saját magát is elgáncsolja, amikor menopauzára ajánlja a terméikeket, de állítják mégsincs hormon hatása, ha épp ételekből akarják kilopni az anyagot. Közben sima ételekbe nyomják bele látástól vakulásig. Ha ennyire barmok egyesek, hogy specifikusan is inni akarják, hát igyák, de már így is minden ételbe belecsempészték! Szerintem megeheted egyszer, de ne csinálj belőle hobbit.
-Rocket tits FTW!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!