Milyen nevű multivitamint szedjek edzés mellé?
Figyelt kérdés
Ti mit ajánlanátok?
Két hónapja edzek, izuleteim re szedek arthroxon-t, mert kell, de szeretnék valami multivitamint is mellé a testemnek, a táplálkozás szerintem rendben van, de a vitaminokat biztosan nem fedi le.
2021. aug. 9. 11:02
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, siettem.
71kg vagyok, 23 éves és 180 magas, csak hogy eltudjatok képzelni.
2021. aug. 9. 11:03
2/7 anonim válasza:
Én a Scitec daily one-t szeretem, de kb mindegyik ugyanazt tartalmazza nagyjából
4/7 anonim válasza:
Scitec multipro vagy biotech daily pack
7/7 anonim válasza:
+1 a GAL-nak. jelenleg azt szedem, de van egy komolyabb változata, az már 13 ezer körül mozog. az olcsóbb 6-7 ezer. ha viszont más érdekelne akkor én is multi pro-t javasolnék az talán jobb is, vagy valamelyik másik gyártó multi packja, pl. biotech daily vagy nutriversum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!