Ez szerintetek elég a fejlődéshez (kaja) ?
Sajnos nem sok pénzből tudok gazdálkodni, ha dolgozok ezt szaktam enni:
5 zsemle, 125 gramm sajt, 100-120 gramm jobb fajta sonka vagy felvágott esetleg hús. Mellé egy adag fehérje por. Ez 100 gramm fehérje. Plussz még otthon is eszek, ez változó van hogy tojás, vagy hús, stb. Szóval az össz fehérje bevitelem minimum 100 gramm, max 120-130. Vizet megiszok napi 2-2,5 litert. Vitaminokat is szedek (multi, c, kálcium, magnézium, d). Szóval ez a napi kaja és folyadék bevitelem, mellé meg megy egy adag fehérje meg a vitaminok.
176 cm/70 kg.
Aki lepontozott:
Szerintetek mi ez úgy őszintén?
Egy átlag fizikai melós kajája, aki edzesrol meg etrendrol életében nem hallott...
5 zsemle reggel, minek? Legalább jó kis fehérlisztbol van?
Rostok hol vannak?
Sajt az milyen? Lehetőleg tomlos legyen, az a jó....
Jobb fajta sonka az a fél milis amin átlátni vagy csirkemell sonka?
Az hogy otthon még mit eszel marhára nem mindegy, hogy 2db tojást vagy pl. 250g halat esetleg ugyanennyi csirkét.
A Rendes sajt az pl. Camambert ajánlott. Tömegelésnél anno ettem, de aztán el kezdtem nem kedvelni az ízét. Egy ilyen darabban van kb. 20-22 grammnyi fehérje, némi zsír így tömegeléshez jó. De ha levágsz ugyanennyi trappistát, a szíved joga...
5 zsemle az egy vicc, főleg ha reggel eszed. Legyen 2 darab inkább, de az teljes kiőrlésű.
Csirkemellet bepácolva meg lehet sütni azon az összecsukós kis elektromos grillező sütőn kb 12-15 perc, nem jut eszembe a pontos neve, de nem egy nagy összeg kb max 10 ezer? Én régen csináltam ezt. Egyszer kell beruházni rá és normális ételt tudsz tenni az asztalodra, hipergyorsan, a felvágottnál nem drágábban, mert bizony abból annyit kell enned, hogy ott leszel a csirkemell olcsó lesz ahhoz képest. Mellé dobsz teljes kiőrlésű pékárut.
Zöldségek nagyon is kellenének, ezzel én is hadilábon állok, de a vitamin nem fogja helyettesíteni csak kiegészíteni.
Olyan nagyon ütős formát amúgy ne várj ezektől, ha már jó ideje edzel, ha most kezded viszont nagyon látványos lehet a fejlődés, persze zsírral amit majd le kell pucolnod magadról, feltéve ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!