Fontos e vagy nem?
Sziasztok lenne hozzátok egy ilyen kérdésem, hogy mit gondoltok azokról az alkalmazásokról amiket a has edzésére használnak. A kérdésem nem csak ez lenne hanem egy bizonyos alkalmazáson belüli gyakorlatokról kerdeznék még valamit, amit majd végén leírok.Én a Lose Belly Fat nevű alkalmazást töltöttem le már 6 napja csinálom ma volt a hatodik nap. Nekem nagyon tetszik jól érzem magam.Az első nap után teljesen láttam a változást és tiszta lapos kicsit izmos lett a hasam és olyan feszes és ha ettem szintén feszes maradt ez volt a második nap is a harmadik napon is talán, de a negyedik napra az volt kiírva, hogy rest time ami gondolom azt jelenti, hogy pihenő nap, szóval akkor nem tornáztam majd az ötödik nap tiszta hátránnyal indultam mivel nagyon elrontotta az az egy nap az eredményt amikor nem tornáztam és ma sem volt már olyan feszes a hasam mint eleinte pedig már a pihenő óta kétszer tornáztam.
Nemtudom hogy ez a pihenő fontos e annyira vagy amikor ilyen van akkor csináljak plusz feladatokat?
Esetleg ez arra jó hogy ne legyen izomlázam, vagy nem fontos?
Mert amúgy kibírnám nélküle. Úgy van hogy három nap rendes egy pihenő.
Vagy ez azért is fontos mert így jobban tud erősödni a hasam, ha nem hajtom magam annyira?
Ha nektek is van ilyen alkalmazásotok vagy ha nincs de tudjátok miért fontos ez a pihenő akkor kérlek írjatok mert nem értem?
Előre is köszi a válaszokat.
Én csak hasamat szeretném megizmositani semmi mast es pont hogy iskolakezdesre.De persze utanna sem hagynam abba ra at edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!