Nekem megéri? Nem. Szomszéd Pistabának? Talán. Neked? Csak te tudhatod. Ha lusta vagy utánanézni a dolgoknak és tanulni magadtól, akkor igen. Versenyezni akarsz? Talán akkor is.
Nem vagyok a személyi edzés ellen, mert szerintem hasznos, főleg az elején, hogy mindent megmutasson (pl helyes végrehajtás gyakorlatoknál). Plusz néha-néha jól jön segítségnek később is, ha már tapasztaltabb vagy és például megakadsz valamiben. Motiváló személynek is jó sokaknál, de arra nem jobb egy haver, aki még ingyen is van, plusz egymást is motiváljátok és még az edzés is élvezetesebb lehet?
Az én véleményem az, hogy én max pár alkalmat vennék egy edzőtől, hogy megmutassa a gépeket és a gyakorlatok helyes végrehajtását és aztán néha-néha egy alkalmat, hogy ellenőrizzen, hogy mindent jól csinálok-e (itt a gyakorlatok végrehajtását értem főként, mert a többire gyorsan rájössz, azaz abba már nem akarod, hogy más beleszóljon.) Az étrend nem nagy dolog, plusz eleve minden cuccnak utána lehet (és kell is) nézni interneten, könyvekben..stb, legyen az edzés vagy kajálás.
Ha valamiben jó akarsz lenni, akkor bizony tanulnod kell, utána kell járni dolgoknak és nem fogod megúszni annyival, hogy kiadsz 75 ezret egy edzőnek. Lehet úgy is, de közel sem leszel olyan eredményes, mintha magadnak csinálnád az edző munkájának nagy részét.
Erőemelő edző. Azért többet ér, mint az itthoni okj-s kamu edzők
Gondolom amerikai viszonylatban nem sok az a 250 dollár
Ismerem már a gyakorlatokat. Versenyző akarok lenni
Videóznom kell magam és elküldeni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!