Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudok tenni az alkatom...

Mit tudok tenni az alkatom ellen? Fiú

Figyelt kérdés
187 cm és 66 kg vagyok. Engem az zavar, hogy a karom nagyon hosszú, iszonyat vékony, és a kézfejem hatalmas. Konkrétan úgy nézek ki mint egy markoló. Úgy az egész testem aránytalan, plusz vékony. Nem rég elkezdtem itthon edzeni, már látok némi izmot a karomon, meg a mellemen, de az aránytalan testem elrontja a képet. Mit tudok tenni az alkatom ellen? Folytassam az edzést,és majd jobb lesz? 16/ fiú

2021. aug. 5. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Folytasd, hassazzál sokat, ne felülést! Hasprést, és csináld a planket! Hidd el gyors változást fog hozni.
2021. aug. 5. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kalória többlet kell. Ennyi a titok. Labemeles, fekvőtámasz, guggolás, híd tartás, húzódzkodás.
2021. aug. 5. 17:34
 3/5 anonim válasza:
44%
Tömegelést mondanám ami csodát tenne veled. Tari Ádám videóit tudnám mondani magyarul aki nekem is nagy segitség volt de ha kell énis tudok. De nem, akár hizásról akár fogyásról van szó az nem lesz gyors, de látványos ha jol csinálod
2021. aug. 5. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
De ez nem sport kategória inkább?:D
2021. aug. 5. 18:24
 5/5 anonim válasza:
100%
Alakon változtatni sport és diéta nélkül nagyon nem lehet
2021. aug. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!