Lehetséges, hogy valaki a súlyfeleslege nélkül deltás lenne?
Figyelt kérdés
Amíg 20 kg-al nehezebb voltam (még van rajtam így is felesleg, de dolgozok rajta), addig kb. négyzet alakú voltam szemből. Viszont most már jóval kisebb a derekam, mint a vállam és úgy tűnik, mintha a rengeteg zsír alatt végig fordított háromszög alkatom lett volna, amit nagyon nehéz elhinni és nagyon megörültem neki, de még nem akarom beleélni magamat.
Tapasztaltatok / láttatok már hasonlót, hogy a hájtenger alatt igazából elég jó alkata volt az illetőnek, csak elő kellett hoznia?
2021. aug. 2. 14:48
1/2 MadSeal válasza:
Persze, sőt ez mindenkire igaz valamilyen szinten, mivel kövéren a vállszélesség nem nagyon változik, de a derék tájékán rengeteg a zsírsejt, hamar be tud vastagodni. Még ha nem is lesz a legtöbb ember egy adj előnyt tábla egy diéta után, viszont az arányokat mindenképp javítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!