Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Budapesten van olyan jól...

Budapesten van olyan jól felszerelt teremhálózat ahova normális emberek járnak?

Figyelt kérdés
Voltam az ilyen menö terem vonalon, de sajnos tele van kcsögökkel az összes terem. Bünözök, üvöltö romák, tesózás, kurvák. A gépek viszont tetszettek. Van olyan hely ahol az ilyen jobb Hoist gépek vannak de nem díszkcsög vagy bünözö a társaság? A legmenöbb teremben még a pultosok se tudnak visszaköszönni amikor majd 20 ezres bérletet vennék. De a sírás nagyon megy a vírus miatti bevételkiesés miatt.
2021. júl. 28. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Viccesek ezek az árak. Én utoljára még akkor jártam terembe, amikor diák voltam és nekem a havi 10-től is égnek állna a hajam. Azt számolom, hogy ha egy éven át havi 20 rugóért edzel, annyi pénzből már azért lehetne venni súlyt. Persze, vágom, hogy nem tud mindenki otthon edzeni, meg nem is azt akarom mondani, hogy feleslegesek a gépek, de amúgy túlhype-olt gépek igen. Meg leszel simán egy kisebb teremben, klasszikus gépeken, ott talán még köszönnek is az emberek.
2021. júl. 28. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Van, de nem mondom meg, mert vagyunk így is elegen :)

A pultosok sehol nem tudnak visszaköszönni, ez ma már nem divat. Mondjuk nálunk van két normális pultos, ez tényleg kivétel. A többiek szinte ki sem szolgálnak senkit.

2021. júl. 29. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindig visszaköszönnek a pultosok, még mosolyognak is, viszont az én termemben nincs nagyon gép, mert edzeni járok oda, nem buzulni
2021. júl. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!