Ennyi idő alatt ez normális? 18/L
Figyelt kérdés
3 hete kezdtem el a novemberi lezárások óta újra teremben edzeni, és azóta ugye intenzívebben, nagyobb súllyal tudok dolgozni. Meg gyakrabban is megyek, jobban szeretek teremben edzeni, mint itthon. Plusz azóta elkezdtem kreatint szedni, de nem nagy mennyiségben. És én is nagyobbnak látom a combizmom, fenekem, hajlítót stb, de tegnap vettem észre, hogy egy farmerom ami pont jó volt rám, az most alig jön fel a combomon. Ennyit számít a kreatin? Vagy 3 hét alatt ez normális?2021. jún. 26. 11:33
1/9 anonim válasza:
az, hosszabb kihagyás után egyébként is így szokott lenni
2/9 anonim válasza:
Vizet köt meg a kreatin, szóval attól is biztos vastagabb lett valamennyire, de amúgy maga az edzés is gyorsan meg tudja dobni az első hónapban, főleg ha korábban már edzettél. Meg ugye az étvágyad is megnő komolyabb edzésekkel, lehet többet is ettél. Tekintve, hogy eddig is "pont jó volt rád" és most is felment, csak nehezen: igen, normális.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy a kreatint bármeddig folyamatosan szedhetem, vagy kell szünetet tartani néha?
2021. jún. 26. 11:48
5/9 anonim válasza:
Elvileg nincs bizonyított káros hatása (és az egyik legtöbbet tesztelt tápkieg), ha értelmesen szeded és rendesen iszol mellé folyadékot, szóval akár folyamatosan is lehet szedni. Igazából ha eszel húst, akkor amúgy is folyamatosan "szeded", csak valamivel kevesebbet.
6/9 anonim válasza:
Napi 5 gramm mehet folyamatosan is.
7/9 A kérdező kommentje:
Vegán vagyok, úgyhogy húsból/tojásból nem viszem be.
2021. jún. 26. 12:29
8/9 $$$$$ válasza:
Szedhetsz folyamatosan napi 5 grammot bő folyadékkal.
9/9 anonim válasza:
Keratint hagyd a picsába. Anélkül is jól csinálhatod (leírtak alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!