Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ez a gyengeségérzet?

Normális ez a gyengeségérzet?

Figyelt kérdés
Tegnap el kezdtem edzeni, sok év kihagyás után, meg is volt minden, majd éjszaka olyan érzés tört rám, tipikus influenzás, sajognak az ízületem, gyenge is vagyok. Túltolhattam volna az edzést? 23/f
2021. jún. 9. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja
2021. jún. 9. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos normális,én pl. 1 év kihagyás után szintúgy visszamentem kondiba,semmi komolyat neméreztem,majd egyik nap úgy beállt a karom,nem bírtam kegyenesíteni.
2021. jún. 9. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. jún. 9. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Most is alig bírok megmozdulni, lázat is mértem, hátha a covidot elkaptam, de 36.3, bár már egy ideje itthon vagyok. De, biztos az edzéstől lehet, csak furi, ilyen nem volt még.
2021. jún. 9. 17:31
 5/7 *Glissade* ***** válasza:
Feltehetőleg túl toltad az edzést.
2021. jún. 9. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Túltoltad. Olyankor nekem is ilyen érzésem van.
2021. jún. 10. 06:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Elpuhultal es tultoltad. Nyomjad fokozatosan. Par hetig mindenkepp kileszel ha rendesen csinalod. Izomlaz, farattsag stb, de majd elmulik. Ne hagyj ki edzest kajalj meg aludj eleget
2021. jún. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!