Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid kúra utáni "boldogulás"?

Szteroid kúra utáni "boldogulás"?

Figyelt kérdés
Egy fura kérdésem lenne. Alapból szeretnék megkérni mindenkit az előitektől mentes kommunikációra, és segítőkészséget szeretnék egy kérdésben. Edzettem kb 2 évet naturálban, hol oda figyeltem a kajára, hol nem de lényegében egy alap fizikumot sikerült összehozni. Így 2 év megtört a jég és rászántam magamat egy nagyon "kisfiús" kúrára. 200 szem stanazolol, mellette 2 naponta provi ment, aztán 2 hétig clomid.Mellette rengeteg folyadék, májvédó készítmények, vitaminok. Tudom, hogy a szteroid használatnak megvannak a veszélyei és nincs olyan, hogy biztos forrás de úgy gondolom sokkal többet megtettem az egészségem megőrzése érdekében mint a legtöbb koxos. A kúra alatt nyílván jött erő, kis tömeg is. Nagyobb vérbőség, feszesség. A kérdésem a következő lenne. Tudom, hogy a kúra adta formát nem lehet tartani, maximum 60-70% át odafigyeléssel de olvastam a minap egy olyat, hogy ha használtál szteroidot akkor naturálban már teljes off és nem fejlődik az ember? Nyílván nem lesz olyan soha mint szintetikus szteroidokkal, de miért ne lenne fejlődés utána évek múlva ha az ember odafigyel és az edzés mellé megfelelő étkezés párosul? Szóval a kérdésem röviden. Kox után is lehet eredményeket elérni, izmosodni pár kilőt, fegyelmezett étrenddel stb. a naturális testépítéshez mérten? Válaszokat előre is köszönöm.

2021. júl. 21. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Már alapból ez a kúra hibás... hisz minden az alap bázis szteroiddal kezdődik és nem dht-vel... Tesztó és az mellé mehet valami..
2021. júl. 21. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nem tudom, hogy a múlt idejű kúra kritizálása milyen mértékben válaszolja meg a kérdésemet. :D
2021. júl. 21. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kox után csak koxxal fogsz fejlődni
2021. júl. 21. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs jól levezetve a kúra (és sokszor még levezetéssel is kockáztatsz), akkor a saját természetes tesztoszteron termelésed jelentősen lecsökken plusz az ösztrogén szinted is megemelkedhet ami a továbbiakban nőiesedést okozhat és gátolni fog az izomtomeg novelésében hiszen a tesztoszteron kulcsfontosságú az izom növekedés szempontjából. Ha nem optimális a hormon rendszered működése az sose jo…
2021. júl. 21. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Ne dramatizaljuk mar tul. Valoban megvan a kockazata, es nem érdemes jatszadozni ezzel, de simán fejlodhetsz még koxolas utan is, akár akkor is, ha nem vezetted le. Régen nem is volt akkora divat ez a levezetes, sokan mai napig nem vezetik le, es ugyanúgy boldogulnak a tovabbiakban, DE nem kell ezt kockaztatni, jobb, ha bele se kezdesz, vagy ha igen, vezesd le normálisan. Egyébként összetett téma ez a kúra utáni dolog a forma tekintetében. Ha pl, szteroiddal összehoztál egy naturálban elérhetetlen formát, nyilván, akkor szépen osszemesz, és nem is leszel ilyen soha. Ha nem annyira brutalis format hoztal ossze szteroiddal, akkor is összébb mész kúra után, de idővel ennél akár jobb is lehetsz, én is így voltam. Lenyomatam egy kúrát 3 ev edzes utan, abbahagytam, kb ugyanolyan voltam, mint kúra előtt, azóta nem koxolok, és sokkal jobb a forma, mint akkor koxokkal. A lényeg, hogy kúra után mindenképp visszábbesel, de a továbbiakban is ugyanúgy fogsz fejlődni natiralban, ha nem vágtad teljesen tönkre a hormonháztartásod, amire azért akkora esély nincs, ahogy sokan előadják,De kétség kívül, benne van a pakliban, pláne, ha hülyén csinalod.
2021. júl. 21. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pont ilyen korrekt és összeszedett gondolatokat vártam. :) Főleg #5-nek!
2021. júl. 21. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Mutasd 5, mert mondani bármit lehet
2021. júl. 22. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!