Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a testfelé...

1 kiló banán kérdése:

Mit gondoltok erről a testfelépítésről? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 7 éve kondizom hobbi szinten rendszeresen hetente 3-4 alkalommal. Étrend 80-90%-ban rendben van. Konditermi edzést néha kiegészítem street workouttal, illetve aerob mozgásként kerékpározással is. 25/F

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 20. 19:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Bombászformász
2021. júl. 21. 00:35
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

Naturalba, szar genetikával = kiváló.

Naturalba, átlag genetikával = okés.

Kiváló genetikával, naturalba = elég gyenge.

Kiválló genetikával, koxal = Olyan lehetőség nincs, mert akkor nem így néznél ki.

Szar genetikával, koxal = Átlag hobbikoxos forma, 0 respect reszemről.

Lehet válogatni, hogy melyik.

2021. júl. 21. 08:50
 13/26 anonim ***** válasza:
12%
Nem lenne rossz ha lenne izomtömeg, de strandformának jó. Testépítő szemmel nézve (mert ez testépítés kategória) ez bizony gyengusz, 7 év edzéssel a hátad mögött meg főleg
2021. júl. 21. 10:02
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Király
2021. júl. 21. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

7# és 13# az ugye megvan, hogy a kérdező hobbi szinten hozta ezt össze? Igen lehet jobbat elérni, de nem úgy hogy hobbiból csinálja.

12# kox nem jelenti azt, hogy akkor tuti jól fogsz kinézni. Vannak koxosok a teremben, de azt mondom ez jobb forma, mint amit ok hoznak össze, persze nyognek, hogy szar a cucc, de az megint egy mas tema, hogy a hülyeség határtalan.

Kérdező, szerintem ez olyan forma, amire a legtöbb nő igent mond. És nem fog egyiknek se fajni a feje. Jol nezel ki ahhot képest hogy hobbiból csinálod.

2021. júl. 21. 15:53
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Természetesen elfogadom a kritikus véleményeket is, ezért senkit nem fogok lepontozni, valóban lehetett volna ebből jobb formát is hozni akár 7 év alatt, de akkor jobban rá kellett volna koncentrálni az edzés-kaja-pihenés szentháromságra, ami úgy érzem hobbi szinten nem éri meg, főleg naturálban, egyetem mellett, munkahely mellett. Amikor nekiálltam edzeni, 78 kg voltam 186 cm-es magassághoz, most 92 kg vagyok. Tipikus "skinnyfat" típus voltam régen.
2021. júl. 21. 19:35
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Végre valaki aki agyra is gyúr, sok sikert az életben
2021. júl. 21. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Pont jó
2021. júl. 22. 03:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Grat, főleg hobbi szinten.
2021. júl. 28. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha kicsit lejjebb vinnéd a tzst jobban előjönnének a kockák. :) Így is jó, de akkor perfect
2021. júl. 29. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!