Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudom, hogy lehetséges, de...

Tudom, hogy lehetséges, de akkor miért nem tudom elkezdeni? Mi lehetne az indító motiváció?

Figyelt kérdés

Elég hosszú a történetem.

Több mint egy éve elterveztem, hogy változtatok az alakomon, főleg a hasamon szerettem volna. El is kezdtem hasra edzeni és mivel vékony/átlagos voltam, ezért el is kezdett látszani az eredmény. Elhatároztam, hogy a definíció érdekében változtatok az étrendemen. Sajnos ez egy rossz irányba fordult és egy elég komoly evészavar lett belőle. Már 8 hónapja eszek rendesen, de sajnos még mindig sokszor félelem övez, ha enni kell, hogy meghízok.

Viszont egy fél éve elkezdtem rendesen edzeni a konditeremben, hogy izmot szedjek fel és erősödjek.

Nagyon megszerettem ezt a sportot, nagyon motivált vagyok, sajnos néha túlzottan is, mert elég sokat edzek.

Szeretnék izmosabb lenni, de az tudom, hogy ahhoz többet kellene ennem és nyilván kilóra is több lennék.

Nagyon nehéz, mert az egyik felem azt mondja, hogy vastagak a combjaim, a másik felem pedig azt, hogy gyúrjam ki magam.

És én is szeretném, csak tudom, hogy ezt nem lehet félvállról venni, rendesen, tiszán kell kajálni és sokat és nem edzhetek napi 4 órát, mert túledzés miatt izmot bontok, de ugyanakkor bűntudatom van, ha nem dolgozom le a kaját.

Tudom, komplikált ügy, de ha valakinek van tanácsa, hogy miként tegyek, neki fogjak-e, vagy volt hasonló helyzetben, akkor örülök, ha segít.:)

2021. júl. 19. 23:57
A kérdező szavazást indított:
Szerintem kezd el mindenképpen az ,,új utat"
Ne változtass, csináld ahogyan eddig
3 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
43%
Te beteg vagy 😂 nem kicsit
2021. júl. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!