Hogyan tudom tartani a napi 5x-i étkezést?
Szóval ugye én most tömegelési időszakban vagyok, 70kg-ról fel akarok menni 100kg-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan oldjam meg az elegendő étkezést, ha Autószerelőként csak ebédszünetem van, meló közben pedig nem ehetek??
(Ki van porciózva 5 ételhordóba,csak nem tudom mikor megenni😪) 20/F
"Vagy akkor elég az, ha nem tömegelek csak edzek? Mert nekem egy szálkásabb,de izmos testalkat lenne a cél...?"
Ez nem jó. Elég valószínű, hogy kalóriamínuszba is kerülsz és a makrók sem leszek meg. A szervezeted nem a zsírt, hanem az izmodat fogja bontani elég hamar.
Ne egyél ötször, bőven elég 3x, azzal is be lehet vinni a megfelelő kalóriát és makrókat, ráadásul két étkezés közt még meg is éhezel, így nem lesz egy idő után "kajaundorod".
Kalóriabázison számold a kaját, aztán majd megszokod a mennyiséget.
Ha pedig nincs megfelelő izomtömeged, akkor menjen egy ideig a tömegelés, nem kell túlzottan elzsírosodni. De kalória és makrószámolás nélkül nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!