Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az igaz, hogy 1 év alatt max...

Az igaz, hogy 1 év alatt max 1 kilót tud nőni izomtömeg naturálban?

Figyelt kérdés
Tehát ha 4 hónap alatt 10 kilót nőtt a tömegem akkor abból 9,5 kiló biztosan nem izom?
2021. júl. 14. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Az első évben sokkal több izom is feltud jönni. A te esetedben, ha az életed nem a gyúrás körül forog, márpedig a kérdés alapján annyira profi még nem vagy, ráadásul a legelején még be is kell indítani a dolgokat, hozzászoktatni a szervezeted a sporthoz, túlélni a legelső izomlázakat... Szerintem a nettó izom amit felszedhettél 4 hónap alatt, így, hogy abszolút nem látunk és tudunk semmit, bő 1kg, maximum 2.
2021. júl. 14. 11:23
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

ezeket a baromságokat honnan szeditek?

nem, nem igaz havonta max 1 kiló (kezdőként)

a te 10 kilódból meg olyan 6-8 kiló zsír

2021. júl. 14. 11:25
 3/18 A kérdező kommentje:

2

Oké, kösz.

De akkor túl sokat eszem? Lassúbb ütemben kéne tömegelnem?

Nyilván nem ideális, hogy ennyi zsír feljön.

2021. júl. 14. 13:38
 4/18 anonim ***** válasza:
Eskuszom lemerem. Kb 3 eve edzek rendesebben es nagyjabol igen, plusz 3kilo jott ram. Max a tobbi zsir.
2021. júl. 14. 13:49
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy túl sokat eszel, hanem hogy túl sok zsírt (esetleg túl sok fehérjét is) viszel be.
2021. júl. 14. 14:43
 6/18 A kérdező kommentje:

5

Azt hittem a kalória felesleg rakódik le csupán.

2021. júl. 14. 15:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Így is van, csak a szénhidrátot először glikogén formájában raktározod el, ha nem kell energia. Ha kell energia, akkor a szervezet először a szénhidráthoz fog nyúlni és a zsír marad a felesleges. Mennyi kalóriát eszel, milyen makró arányokkal?
2021. júl. 14. 15:50
 8/18 A kérdező kommentje:

7

Nem számoltam ki pontosan de nyilván arra mentem, hogy mindenképp felesleg legyen. A 400 gramm csirkemellre odafigyelek, plusz fehérjepor tejjel. Reggelre általában 4 tojás barnakenyér. Ebédre munkahelyen csak egy kis szendvics és gyümölcs.

2021. júl. 14. 16:07
 9/18 A kérdező kommentje:

Tehát naturálban egyáltalán nem éri meg edzeni hisz 10 év 10 kg izmot felszedni. Mire jól néznél ki már túl öreg leszel.

Ezért nem néz ki sehogy a legtöbb konditerembe járó. Legalábbis nem jobban mint egy favágó vagy kőműves.

2021. júl. 14. 18:23
 10/18 anonim ***** válasza:

próbálok finoman fogalmazni.

hülye vagy.

2021. júl. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!