Szerintetek ez milyen ötlet?
Figyelt kérdés
175 cm, 78 kg-val kezdtem. Volt rajtam minimális izom, de most nem tudom mi számíts soknak/kevésnek. Elkezdtem szálkásítani, 1-2 hét alatt most 75.5-ön vagyok. (Persze ezelőtt se voltam azért 78, csak nagyon egészségtelen kajákat ettem meg víz is jött le)
Tehát a főkérdés, hogy az értelmes lenne ha leszálkásítanék addig, amíg eltűnik a hasam, és kockahasam lesz és utána pedig elkezdek tömegelni?
Persze most is 1850-2000 kcalt eszem, 100-130g fehérjével naponta
+ Heti 4-5-6 súlyzós edzés. Lábra Is edzem meg felsőtestre is, megvan az edzésterv kb.
+ Napi 5g kreatin
2021. júl. 9. 18:14
1/2 anonim válasza:
Nem muszáj kockásra szálkásodj, ha utána elkezdesz zabálni úgy is, időt vesztesz vele. Elég arra a zsírszázalékra fogyni amit elérnél tömegelés közben.
2/2 anonim válasza:
Nem érsz el vele semmit.Ahelyett hogy izmosodnál tömegelnél, elpöchölsz egy csomó időt,majd amikor tömegelsz feljön szinte ugyanannyi vagy több is.Hisz cal pluszban leszel.A te szinteden nem kell félni néhány +kilótól.Inkabb nőjön a tömeged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!