Miért van az hogy néhány sportot nagyon támogatnak pénzzel pl:focit, és néhány sportot ill. sportolót meg abszolút nem?
Szóval ez miérr lehet szerintetek hogy focit ennyire támogatják magyarországon is ahol valljuk be nem a legmagasabb a színvonal, mégis milliókat keresnek a játékosok. De pl az erő sportokat meg szinte alig támogatják hiába vannak tehetségek és profik akik világszintre is beférnének ha lenne megfelelő támogatása és nem kellenne a sport mellett napi 8-10 órát dolgozni hogy megélljen.
Számomra ez elég visszataszító az országban, hogy pl én is nagyképűség nélkül mondom, elég tehetségesnek számítok a sportban amiben versenyzek és jól is menne a sport, talán világszintre is érnék benne mert a kitartásom töretlen, de mégis úgy néz ki abba kell hagynom mert egyszerűen nincs senki aki támogatna, önerőböl pedig már nem tudok feljebb fejlődni.
Mert a foci százmilliókat ültet le a tv-k elé.
A te sportágad képes erre?
7:
Nem vagyok naiv, tisztaban vagyok ezzel. Csak itt páran azzal érveltek, hogy mennyi bevételt termel, meg milyen sok a néző. Mindez nem igaz a hazai focira, érdemee megnézni az átlagos nézőszámot, helyette viszont az allam agyontámogatja, a haverok meg megélnek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!