Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel a túró-tojás étrenddel...

Ezzel a túró-tojás étrenddel fogok úgy fogyni, hogy túl sok izom ne vesszen el?

Figyelt kérdés

Bár nem mintha annyira rengeteg lenne :)

80 kg vagyok, 170 cm magas. Van rajtam főleg hason pár fölösleges kiló, amit szeretnék rövid úton leadni. Heti 3-5 alkalommal megyek a terembe 1-másfél órára.

Eddig ez a zsír sajnos nem, vagy csak nagyon lassan kezdett lemenni, viszont most kitaláltam ezt a kajálást, hogy 1-2 hétig így ezeket enném.

Kaja Kalória Fehérje Mennyiség

Körözött 130 11 5-600g

Tojás 76 6,3 6db

Fehérjepor 379 76 100g

Plusz eszek mellé zöldségeket, de azokat nem számoltam bele, mert a fehérje és egyéb tartalmuk elhanyagolható.

Ez összesen durván 180g fehérje és 1600 bevitt kalória naponta. Ez már alatta van a 2000es referenciaértéknek 400al, a teremben való 1 órás edzés, meg amíg oda vissza jövök bicajjal az kb 800 kalória a kaloriaguru.hu szerint. Emellett még iszom előtte L-karnitint, meg beveszek 1 pörgetőt. Ezzel kb napi 1200 kalória mínusz lenne, ami ha sikerül betartanom akkor egy hét alatt 1 kg zsír elvesztését jelentené. Szerintetek van ennek így értelme, vagy van valami tanácsotok még mellé?

2021. júl. 5. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fehérjebevitel rendben van. Napi 1200 kcal deficit az sok, annyival már nem nehéz izmot veszteni, de amúgy elég levert is leszel, ha azt tényleg tartod hosszabb ideig. Érdemes lenne abból kiindulni, hogy mennyi kalóriával stagnál a súlyod, és ahhoz viszonyítani, ha vezeted a dolgokat, akkor van mihez. Nézd meg, hogy egy héten, amikor stagnáltál mennyi volt a napi átlag és az alá szerintem max. 500-al menj.
2021. júl. 5. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, mennyi lenne az a kalóriabevitel, ami már megfelelő lenne?

Sajnos eddig nem nagyon követtem a dolgot, bár a kaját betartottam amennyire bírtam, meg jött is föl rám izom, viszont a has ami zavar nem nagyon akart eddig fogyni, ezért szeretném most kicsit jobban odatenni magam.

2021. júl. 5. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2021. júl. 5. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
29 éves.
2021. júl. 5. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Vérképet/pajzsmirigyet/vércukrot nézetted?
2021. júl. 5. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyi fehérje felesleges és a többi makróra is oda kéne figyelni. És nem 2 hétig csinálni.
2021. júl. 6. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
5 vagyok, durva étrend amúgy...
2021. júl. 6. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem nézettem vércukrot, annyit még változtattam a kaján, hogy naponta 1 170grammos sprotnit megeszek, ebben van 100 grammban 11 g fehérje és 129 kalória, így talán annyira nem lesz unalmas a kaja.
2021. júl. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!