Ezzel a túró-tojás étrenddel fogok úgy fogyni, hogy túl sok izom ne vesszen el?
Bár nem mintha annyira rengeteg lenne :)
80 kg vagyok, 170 cm magas. Van rajtam főleg hason pár fölösleges kiló, amit szeretnék rövid úton leadni. Heti 3-5 alkalommal megyek a terembe 1-másfél órára.
Eddig ez a zsír sajnos nem, vagy csak nagyon lassan kezdett lemenni, viszont most kitaláltam ezt a kajálást, hogy 1-2 hétig így ezeket enném.
Kaja Kalória Fehérje Mennyiség
Körözött 130 11 5-600g
Tojás 76 6,3 6db
Fehérjepor 379 76 100g
Plusz eszek mellé zöldségeket, de azokat nem számoltam bele, mert a fehérje és egyéb tartalmuk elhanyagolható.
Ez összesen durván 180g fehérje és 1600 bevitt kalória naponta. Ez már alatta van a 2000es referenciaértéknek 400al, a teremben való 1 órás edzés, meg amíg oda vissza jövök bicajjal az kb 800 kalória a kaloriaguru.hu szerint. Emellett még iszom előtte L-karnitint, meg beveszek 1 pörgetőt. Ezzel kb napi 1200 kalória mínusz lenne, ami ha sikerül betartanom akkor egy hét alatt 1 kg zsír elvesztését jelentené. Szerintetek van ennek így értelme, vagy van valami tanácsotok még mellé?
Köszi, mennyi lenne az a kalóriabevitel, ami már megfelelő lenne?
Sajnos eddig nem nagyon követtem a dolgot, bár a kaját betartottam amennyire bírtam, meg jött is föl rám izom, viszont a has ami zavar nem nagyon akart eddig fogyni, ezért szeretném most kicsit jobban odatenni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!