Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha el megyek edző terembe ott...

Ha el megyek edző terembe ott segít valaki ? Mert terembe még sose voltam.

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 12:42
 1/10 anonim válasza:
100%
Valaki tuti segit
2021. júl. 3. 13:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy ilyen személyi edzö?
2021. júl. 3. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nem. De ha megkersz valakit biztosan. Ha ennyire bizonytalan vagy erdemes 1 honapra egy szemelyi edzohoz fordulni, aki megmutat minden gyakorlatot szabalyosan. Ir edzestervet stb.
2021. júl. 3. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hely, ahol van teremedző, aki tud tanácsot adni, megmutatni egy-egy gép használatát. De nem mindenhol van.

Lesznek ott valószínűleg mások is edzeni, akik sokszor kéretlenül is magyaráznak, de sajna sokszor hülyeséget.

Ha még sosem voltál, célszerű az első pár alkalommal inkább egy személyi edzőt kifizetni, aki megmutatja az eszközök használatát és a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Ez a befektetés a későbbiekben sokszorosan megtérül, érdemes az elején rászánni a pénzt.

2021. júl. 3. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem speciel nem segített senki. Kiröhögtek meg kinéztek. Borzalmasan éreztem magam. 2 alkalommal voltam, a másiknál is ugyanez ment. Ráadásul rosszul éreztem magam a sok tökéletes tökéletlen közt. Itthon edzek egymagam, sokkal jobb, mint a sok beképzelt közt elveszve lenni. Szteroidhuszárok.
2021. júl. 3. 13:56
 6/10 A kérdező kommentje:
5 ez jó volt szteroid huszár🤣🤣🤣
2021. júl. 3. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

attól függ ilyen segítségre gondolsz.

megmutatni egy új gépet persze vagy figyelni miközben fekve nyomsz

viszont ha nme tudod mit is akarsz akkor azt azért ne várd el, hogy konkrét edzőtervet adjanak meg feletted bábáskodjanak ingyen.

2021. júl. 3. 15:50
 8/10 A kérdező kommentje:

7 köszi.

Èrtem mire gondolsz.

Tudom mit akarok pl làbazni . Akkor csak annyi hogy mutatja meg a gép működési elvèt.

2021. júl. 3. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol teremedzo is van, van ahol ujoncoknak megmutatja az alapokat ingyen.
2021. júl. 3. 16:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az èrtelnes vàlaszokat
2021. júl. 3. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!