Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetne inkább testépít...

Hogyan lehetne inkább testépítő formára hasonlító formám, mint átlag edzegetős emberére hajazóé?

Figyelt kérdés

2 és fél éve edzek, és nagyon komolyan vettem az étrendemet, és az edzésemet, és sikerült felpakolni 20 kiló izmot, amiből egy kis zsír is van nyilván. 58-60 kg-ról indultam most pedig vagyok 81-82, 180 cm-hez. Száraznak annyira vagyok száraz hogy még teljesen tisztán kilátszik a hasizmomon a 6. kockák legalul, de nem vagyok keresztszálkás. Namost levideóztam magam, es nagyot csalódtam mert nem vagyok olyan brutális. Ismerőseim mondják hogy de kib@sztad magad, de ok nem ertenek ehhez a sporthoz, így a véleményük nem nyom sokat a latba számomra. Naturálon tényleg nem leszel ilyen brutális? Nem izomtömegre gondolok, hanem kerekség, szárazság, így az összkép. Nyilván tudom hogy nem, de azthittem hogy nekem sikerülhet, mivel tehetségesnek vallom magam erőemelésben, így reméltem hogy kinézetben is az leszek. Kb olyan testem van amiről azt mondják hogy ez kell a nőknek, de én már régen nem azért edzek hogy másoknak bejöjjek, hanem magam miatt. Nagyobb, kerekebb, talán szárazabb, egyszóval brutálisan akarok kinézni.

Naturálon ez nem lehetséges?

2021. jún. 30. 12:13
 1/10 A kérdező kommentje:
A komolyan vettemet úgy kell elképzelni hogy Bohos Kornélék mentalitását követve hányásig edzettem időnként, nem hagytam ki sose edzést, csak amikor tényleg nem tudtam rajtam kívül álló okok miatt, a kaját azt szinte mindig betartottam ezidő alatt.
2021. jún. 30. 12:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél éve edzel, naturálon, mit vársz? 2 év még szterdoiddal se olyan nagy szám, nem hogy naturálon. Edz keményen ahogy eddig kajalj még 2 és fél évet, aztán utánna nézd meg.

Van egy szint ami alá naturálon nem tudsz benni szárazság szempontjából. Ha kerekedni szeretnél, de nem akarsz szteroidozni akkor nézz körül a szürke zonas termekek közt :)) vannak jó cuccok.

2021. jún. 30. 12:34
 3/10 A kérdező kommentje:
A szárazsághoz még hozzátenném hogy mindenhol eres vagyok, a hátamon azt veszem észre hogy kevésbé, szerintem nekem genetikailag oda gyűlik több zsír. Meg a lábam is kevésbé eres (nem azért mert nem lábazok)
2021. jún. 30. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 igen ez igaz, de azt mondják hogy ennyi idő alatt már látszik hogy kb mire vagy képes a jövőben.
2021. jún. 30. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

"Namost levideóztam magam, es nagyot csalódtam mert nem vagyok olyan brutális. Ismerőseim mondják hogy de kib@sztad magad, de ok nem ertenek ehhez a sporthoz, így a véleményük nem nyom sokat a latba számomra."

A házi, mobilvideózás felejtős. Torzíthat az összkép

2021. jún. 30. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat szeretnél szerintem. Nem bantasbol, eres vagy kb mindenhol, száraz is, ki is pattintva, szóval tényleg innentől csak az évek, de azzal szamolj, hogy minden kg iszonyat lassan fog felmenni, a csúcsod még messze van, de lassú folyamat lesz, lest olyan is, hogy már a havi kéthavi képeken sem fogsz változást látni... Ez psichikailag el fogja vinni a kedved azzal számolj :)) főleg ha jön a zöldfülű benyomja a dekaszuszit aztan köröket ver rád :))
2021. jún. 30. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez a natural kondi..
2021. jún. 30. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem épp ezért nem érdemes kifejezetten testépítő edzést végezni. Kezdj el valami erősportot, a testépítéssel az erőemelés a legkompatibilisabb, építs fel egy jó totált, ha pedig unod, lehet edzeni saját testsúllyal, gyakorolhatsz egy két alapabb tornász elemet, vagy visszatérhetsz "bodysabb" edzéshez, ezeket ötvözheted etc. De azt figyelgetni, hogy mennyi izom jön rád az nem egészséges, abba bele fogsz őrülni.
2021. jún. 30. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2,5 évhez ez szép eredmény.
2021. jún. 30. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 2,5 évig edzettem teljestestet,mielőtt osztottra tértem volna.Ez idő alatt 75 röl 90 re nőttem.Majd utána évente 2-,3kg mot.Az utolsó evben meg 1kg ot.

De én raérek,mert nem megyek sehova,es közben élem az életem!:)

Most vok 106kg./178cm

Tízév múlva gyere vissza ezzel a kérdéssel.(ha egyáltalán addig kibirod)

2,5év edzés az még elég karcsu,hogy naturál maxokról társalogjunk.

2021. júl. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!