Hogyan lehetne inkább testépítő formára hasonlító formám, mint átlag edzegetős emberére hajazóé?
2 és fél éve edzek, és nagyon komolyan vettem az étrendemet, és az edzésemet, és sikerült felpakolni 20 kiló izmot, amiből egy kis zsír is van nyilván. 58-60 kg-ról indultam most pedig vagyok 81-82, 180 cm-hez. Száraznak annyira vagyok száraz hogy még teljesen tisztán kilátszik a hasizmomon a 6. kockák legalul, de nem vagyok keresztszálkás. Namost levideóztam magam, es nagyot csalódtam mert nem vagyok olyan brutális. Ismerőseim mondják hogy de kib@sztad magad, de ok nem ertenek ehhez a sporthoz, így a véleményük nem nyom sokat a latba számomra. Naturálon tényleg nem leszel ilyen brutális? Nem izomtömegre gondolok, hanem kerekség, szárazság, így az összkép. Nyilván tudom hogy nem, de azthittem hogy nekem sikerülhet, mivel tehetségesnek vallom magam erőemelésben, így reméltem hogy kinézetben is az leszek. Kb olyan testem van amiről azt mondják hogy ez kell a nőknek, de én már régen nem azért edzek hogy másoknak bejöjjek, hanem magam miatt. Nagyobb, kerekebb, talán szárazabb, egyszóval brutálisan akarok kinézni.
Naturálon ez nem lehetséges?
2 és fél éve edzel, naturálon, mit vársz? 2 év még szterdoiddal se olyan nagy szám, nem hogy naturálon. Edz keményen ahogy eddig kajalj még 2 és fél évet, aztán utánna nézd meg.
Van egy szint ami alá naturálon nem tudsz benni szárazság szempontjából. Ha kerekedni szeretnél, de nem akarsz szteroidozni akkor nézz körül a szürke zonas termekek közt :)) vannak jó cuccok.
"Namost levideóztam magam, es nagyot csalódtam mert nem vagyok olyan brutális. Ismerőseim mondják hogy de kib@sztad magad, de ok nem ertenek ehhez a sporthoz, így a véleményük nem nyom sokat a latba számomra."
A házi, mobilvideózás felejtős. Torzíthat az összkép
Én 2,5 évig edzettem teljestestet,mielőtt osztottra tértem volna.Ez idő alatt 75 röl 90 re nőttem.Majd utána évente 2-,3kg mot.Az utolsó evben meg 1kg ot.
De én raérek,mert nem megyek sehova,es közben élem az életem!:)
Most vok 106kg./178cm
Tízév múlva gyere vissza ezzel a kérdéssel.(ha egyáltalán addig kibirod)
2,5év edzés az még elég karcsu,hogy naturál maxokról társalogjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!