Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szédülhetek edzés...

Miért szédülhetek edzés közben? 18/L

Figyelt kérdés

Lábnapokon lehet a nagy súlyok miatt talán, nem tudom mi az oka, de eléggé szédülök vagy hányingerem lesz.

Pedig előtte eszek, iszok is eleget. De persze nem evés után edzek rögtön. Mi lehet az oka? Elég idegesítő. Van, hogy edzés közepén abba kell hagynom, mert úgy érzem elájulok ha folytatom.

2021. jún. 29. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9# ja, csak sajnos nem mindenkinek van laza edzése, aki fejlődni is akar és ki akarja maxolni a fejlődését, azintenziven fog edzeni a saját határain. Most gondolom le fogod írni nekem, hogy már pedig a te edzesednel nincs intenzívebb, ha elég intenzív lenne, akkor éreznéd a vércukorszint ingadozást. Tudom miről beszélek, hánytam már el magam edzés közben szédültem is már el, mindezt azért, hogy ismerjem a határokat és hogy kit meddig bír tolerálni a szervezet.
2021. jún. 30. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy személyi edzővel edzek, akinek olyan izmos és fullos teste van, hogy állandóan róla fantáziálok😂gondolom el lehet képzelni, hogy nem tollpihe emelgetés zajlik az edzésein. Nagyon kemény edzéseket tart, volt már másik edzőm is, de eddig ő a legdurvább. Mégsem ájultam el eddig soha. Nem ebben kell mérni az edzés hatékonyságát és nem attól leszel izmos, hogy hányásig meg ájulásig erőlteted magad, vagy akkor ennyi erővel egy jó kis gerincsérvig meg se állj.

Én személy szerint élvezni is szeretném az edzést, nem az a célom, hogy teliokádjam a termet.

2021. jún. 30. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:

"Tekintve, hogy személyi edzővel edzek, akinek olyan izmos és fullos teste van, hogy állandóan róla fantáziálok"

Ugye nem te vagy nálunk reggelenként az a középkorú nő, aki az összes edzése alatt másfél órát teli szájjal, hangosan végigröhögi, mert rá van állva a fiatalabb edzőre? :)

2021. jún. 30. 15:00
 14/16 A kérdező kommentje:

13 Nalunk is van egy ilyen 🤣 lehet egy helyre jarunk

Amugy arra is gondoltam, lehet keves pihenoidot hagyok 2 sorozat koze. Hiaba csinalnom nagy sullyal, kb fel percet szoktam pihenni. Lehet ki kene tolni 1-2 percre.

2021. jún. 30. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Lehet :)

"Amugy arra is gondoltam, lehet keves pihenoidot hagyok 2 sorozat koze. Hiaba csinalnom nagy sullyal, kb fel percet szoktam pihenni. Lehet ki kene tolni 1-2 percre."

Ezt telibe találtad. Nagy súlyos munkasorozatoknál nem is 1-2 perc kellene hanem akár 2-3 perc is. Illetve neked kell érezned, hogy ki vagy-e pihenve a következő szériára. A nagy súlyos edzéstől nő az izom, attól jön a hipertrófia.

És amit már írtam, legyél feltöltve CH-val edzés előtt!!! És lehetőleg ne cukorral akard magad feltölteni, mert azzal nem fog menni

2021. jún. 30. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:
12# rendben, ha ennyit tudtál értelmezni abból amit írtam, akkor nincs nagyon miről beszélni. Természetesen örülök neki, hogy sikerült jó adottságokkal ellátott edzőt találni, remélem a célodat is eléred sok sikert hozzá.
2021. jún. 30. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!