Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szédülhetek edzés...

Miért szédülhetek edzés közben? 18/L

Figyelt kérdés

Lábnapokon lehet a nagy súlyok miatt talán, nem tudom mi az oka, de eléggé szédülök vagy hányingerem lesz.

Pedig előtte eszek, iszok is eleget. De persze nem evés után edzek rögtön. Mi lehet az oka? Elég idegesítő. Van, hogy edzés közepén abba kell hagynom, mert úgy érzem elájulok ha folytatom.

2021. jún. 29. 10:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Alacsony vércukor?
2021. jún. 29. 10:16
 2/16 A kérdező kommentje:
En is gondoltam ra. De akkor mit csinaljak? Ma feherjeporos (mondjuk cukormentes) palacsintat reggeliztem, es kb 400-450 kcal volt es megis szedultem reggeli edzesen. Egyek elotte cukrosat, vagy mi?
2021. jún. 29. 10:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem muszáj kifejezetten cukrosat, elég bármilyen gyorsan felszívódó szénhidrát, közvetlen edzés előtt, ha keményebb súlyzós edzést csinálsz. Hogy pontosan mennyi kéne testtömeg kg-onként azt nem tudom, mert én nem szoktam edzés előtt enni.
2021. jún. 29. 10:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Egy oraval elotte ettem.
2021. jún. 29. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is hajlamos leesni a vércukrom, az edzőm olyankor mindig ad 1-2 szem szőlőcukrot. Próbáld ki.
2021. jún. 29. 11:03
 6/16 anonim ***** válasza:

A gyors chval, mint a szolocukor is vigyazni kell, lehet hasznalni, de akkor úgy, hogy egy uvegbe port bekeversz vizzeo vagy akivel akarsz és minden ismetles utan belekortyolsz, kulonben hirtelen dobod fek a cukorszintet es hirtelen is fog leesni es akkor mar ossze is eshetsz.

A feherjeporos palacsinta az mind szep es jo, hogy megvan a kaloria, de a hasznosulas es a felszivodas más. Ajanlom inkabb ugyanennyi kaloria adagot rizsben kis hussal, ez tovabb ki fogja birni benned, vagy esetleg zabot. Én is küzdöttem ezzel, nekem az egy oraval edzés előtt egy adag rizs helyretett és tokeletesen vegig tudtam edzeni.

2021. jún. 29. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
vérnyomásod milyen?
2021. jún. 29. 15:45
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Mondtam hogy ne du gjunk reggelig edzés előtti nap
2021. jún. 30. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
#6 én csak simán szét szoktam rágcsálni, iszok rá egy kis vizet és kész, nem ájultam el még soha😅
2021. jún. 30. 10:20
 10/16 anonim ***** válasza:
CH raktáraid fel vannak töltve edzés előtt? Egyél előtte pár órával összetett CH-s kaját
2021. jún. 30. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!