Miért szédülhetek edzés közben? 18/L
Lábnapokon lehet a nagy súlyok miatt talán, nem tudom mi az oka, de eléggé szédülök vagy hányingerem lesz.
Pedig előtte eszek, iszok is eleget. De persze nem evés után edzek rögtön. Mi lehet az oka? Elég idegesítő. Van, hogy edzés közepén abba kell hagynom, mert úgy érzem elájulok ha folytatom.
A gyors chval, mint a szolocukor is vigyazni kell, lehet hasznalni, de akkor úgy, hogy egy uvegbe port bekeversz vizzeo vagy akivel akarsz és minden ismetles utan belekortyolsz, kulonben hirtelen dobod fek a cukorszintet es hirtelen is fog leesni es akkor mar ossze is eshetsz.
A feherjeporos palacsinta az mind szep es jo, hogy megvan a kaloria, de a hasznosulas es a felszivodas más. Ajanlom inkabb ugyanennyi kaloria adagot rizsben kis hussal, ez tovabb ki fogja birni benned, vagy esetleg zabot. Én is küzdöttem ezzel, nekem az egy oraval edzés előtt egy adag rizs helyretett és tokeletesen vegig tudtam edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!