Mikor kell tömegelnem? (képpel)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
7 hónapja elkezdtem életmódot váltani.
105kg voltam, ez mára már 74kg.
Célom mindig is az volt, hogy egy izmosabb külsőt hozzak össze.
Egy szálkásításként fogtam fel ezt az egészet, hisz a tömegem megvolt már (az már más kérdés, hogy annak nem minden része izom volt).
170 cm vagyok, ehhez társul mint mondtam 74kg, viszont nem tudom hogy érdemes-e tovább "szálkásítanom", vagy kezdjek el tömegelni? (elméletben még mindig van rajtam felesleg, de a számok nem mindig mérvadóak).
Érdemes lenne szálkásítanom 70kg-ra,vagy semmire nem megyek vele? Nem fogok jobban kinézni 70kgosan sem mint ami most van? Vagy hogy működik ez az egész? Kezdjek el már most tömegelni, vagy még nagyon korai?
2021. jún. 17. 14:39
11/12 A kérdező kommentje:
Tehát már ne fogyjak pl heti fél, vagy akár 1kg-ot, hanem a szintentartáshoz szükséges kalóriát-100-at vigyek be?
2021. jún. 18. 11:23
12/12 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod, hogy mi a célod. Ilyen gyors fogyással már nehezen tudsz izmot növelni, mert nem lesz elég energiád, nem tudod megfelelően visszatölteni a CH raktáraidat, ezáltal kevesebb súlyt tudsz mozgatni. És sanszos, hogy kevés tápanyaggal az izmaidat fogja bontani a tested valamilyen szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!