Bicikizés súlymellényben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kardió gyanánt gondoltam arra, hogy néha- néha 10 kg-os súlymellényben bicikliznék egy kis távot- kb 5-6km
Lehet valami baj belőle?
2021. jún. 11. 13:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem hülyeség....
Ez nem kardió lesz, hanem izzadságtermelés. :)))
2/6 anonim válasza:
Az esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy többet tekerj és/vagy intenzívebben? Ráadásul bringázásnál a bringának is van tömege...
3/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha emelkedőn tekersz, vagy erősebb tempóban.
A gerincednek szerintem nem tenne jót a plusz súly a kerékpáron, ahol úgysem tudsz annyira ügyelni a tartásodra, illetve többet tartod behajlítva a hátadat...
4/6 anonim válasza:
hatalmas esés is lehet belőle,próbáld ki és megtudod,hogy jó ötlet vagy sem.
5/6 anonim válasza:
Nem jó hosszú időn keresztül a mellény. Minden ízületedet olyan terhelés éri, mintha hirtelen híztál volna 10 kilót. Egy-egy gyakorlathoz, fekvőtámasznál, húzódzkodáshoz hasznos, de a lehető legrövidebb ideig legyen rajtad.
6/6 anonim válasza:
Rendkívül értelmes, jó ötlet. Mindenféleképpen érdemes kipróbálnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!