Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőként jónak számít 4x65kg...

Kezdőként jónak számít 4x65kg guggolásban ?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el kondizni. Csak kíváncsiságból néztem meg kb. mennyit bírok. Egyébként nagyobb ismétlésszámmal edzek.

2021. jún. 10. 20:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most lettem 17. Még 1 hónap van átmozgatásból, utana milyen edzéstervet ajánlanál?
2021. júl. 8. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
11, sajnos ezt így idengenben nem tom megmondani, de valamilyen online? Egyébként valahogy szerintem (bár saját edzéstervből indulok ki), hogy legyen nagyobb súlyod, és sztem az ismétlés szám maradhat (de ha könnyűnek érzed, csinálhatsz többet is, ezt te döntöd el). Remélem valamennyit tudtam segíteni, és nem írtam hülyeséget. :D Max még annyi, hogy mondjuk nehezebben csinálod a gyakolratot, plusz gyakorlatok, bicikli (bár sztem azt ne írd be az edzéstervhez, ez csak min bónusz xd). De mégegyszer mondom, hogy ha neked elég az hogy több súllyal csinálod, akkor csak csináld több súllyal.
2021. júl. 8. 10:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Én arra gondoltam, hogy megpróbálom az ICF-et vagy összerakok magamnak egyet.

Egyébként te hány éves vagy ? Mióta edzel stb ? :)

2021. júl. 8. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
16 vagyok, 6 éve sportolok, 5 éve edzek (bármint súlyzos).
2021. júl. 9. 07:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!